Kepiye Perusahaan Merek Staff lan Anggaran kanggo Sosial

kepiye staf merek lan anggaran sosial

Wildfire lan Ad Age bubar nganakake a survey takon liwat 500 pemasaran perusahaan manajer lan eksekutif babagan pendekatan pemasaran sosial. Dheweke ngerti apa sing ditindakake merek paling apik lan paling sukses kanggo narik kawigaten para pamirsa, uga apa sing ditindakake dening para perjuangan sosial.

Media sosial ora dadi pilihan kanggo bisnis, penting kanggo njaga lan nglindhungi integritas merek sampeyan kanthi online. Saka layanan pelanggan nganti dodolan, sampeyan bisa nemokake saben industri kanthi online - riset babagan tuku sabanjure lan nyebar kabar pungkasane. Kebakaran nuduhake sorotan kasebut:

  • 45% perusahaan kanthi penghasilan luwih saka $ 1 milyar duwe luwih saka 50 karyawan sing didedikake kanggo media sosial.
  • Pemasaran, PR, lan Pengalaman Pelanggan minangka tim utama sing duwe pengaruh sosial, nanging pengaruh sosial nganti 10 tim ing perusahaan kasebut.
  • 68% perusahaan ngarepake nambah belanja sosial ing siklus anggaran sabanjure, nuduhake manawa peran sosial ing campuran pemasaran diakoni lan diprioritasake.

carane-perusahaan-merek-njaluk-sosial-rampung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.