Kepiye Pembayaran Bluetooth Mbukak Watesan Anyar

Bleu Bluetooth Pembayaran

Meh kabeh wong wedi ndownload aplikasi liyane nalika njagong nedha bengi ing restoran. 

Amarga Covid-19 mbutuhake pesenan lan pambayaran tanpa kontak, kesel aplikasi dadi gejala sekunder. Teknologi Bluetooth disetel kanggo nyepetake transaksi finansial kasebut kanthi ngidini pembayaran tanpa tutul ing jarak sing dawa, nggunakake aplikasi sing wis ana kanggo nindakake. Panaliten anyar nerangake kepiye pandemi kasebut nyepetake adopsi teknologi pembayaran digital.

4 saka 10 konsumen AS wis ngalih menyang kertu tanpa kontak utawa dompet seluler minangka cara pembayaran utama wiwit Covid-19.

PaymentsSource lan American Banker

Nanging kepiye teknologi Bluetooth ngimbangi kemajuan teknologi pembayaran tanpa kontak liyane kayata kode QR utawa komunikasi cedhak lapangan (NFC)? 

Iku prasaja: pemberdayaan konsumen. Gender, penghasilan, lan komunitas kabeh pengaruhe kepiye konsumen nggunakake teknologi pembayaran seluler. Nanging amarga kabeh wong duwe akses menyang Bluetooth, nawakake prospek sing njanjeni kanggo macem-macem cara pembayaran lan duweni potensi kanggo nggayuh macem-macem populasi. Mangkene carane Bluetooth mbukak wates anyar kanggo inklusi finansial. 

Demokratisasi Pembayaran Tanpa Kontak 

Covid-19 kanthi radikal ngganti sikap konsumen marang pembayaran tanpa kontak amarga kurang kontak fisik ing Points of Sale (POS) dadi kabutuhan. Lan ora bakal bali - ing adopsi digawe cepet saka teknologi pembayaran digital kene kanggo tetep. 

Ayo dadi njupuk kahanan karo kekurangan microchip sing wis kena pengaruh banget pasokan. Iku tegese kertu bakal ilang sadurunge awis lan, ing siji, sing bakal duwe impact salabetipun ing akses wong kanggo akun bank. Mula, penting banget kanggo nambah proses pambayaran sadurunge kedadeyan kasebut.

Banjur, sanajan karo cryptocurrency, ana dikotomi aneh. Kita duwe nilai mata uang sing disimpen kanthi digital, nanging kabeh ijol-ijolan crypto lan dompet iki isih nyebar lan ngetokake kertu. Teknologi ing mburi mata uang iki digital, mula ora bisa dingerteni yen ora ana cara kanggo nggawe pembayaran digital. Apa iku biaya? ora kepenak? Utawa mudhun kanggo ora percaya? 

Nalika institusi finansial tansah golek cara kanggo nyebarake layanan pedagang, dheweke ora bisa nyekel terminal. Ing kono dibutuhake cara alternatif kanggo menehi pengalaman positif ing ngarep. 

Iku teknologi Bluetooth sing menehi pedagang lan pelanggan aksesibilitas, keluwesan, lan otonomi ing cara sing padha milih kanggo ijol-ijolan nilai karo siji liyane. Sembarang pengalaman mangan utawa toko bisa disederhanakake amarga ora perlu ndownload aplikasi sing beda-beda utawa malah mindai kode QR. Kanthi nyuda gesekan, pengalaman kasebut dadi trep, kalebu, lan bisa diakses kabeh. 

Ubiquity Across Beda Jinis Handsets

Nalika mirsani pasar berkembang lan komunitas sosial ekonomi sing luwih murah, jelas yen dheweke wis ora ana ing institusi finansial tradisional. Iki amarga teknologi NFC, kayata Apple Pay, ora didhukung ing kabeh piranti lan ora kabeh wong bisa tuku iPhone. Iki mbatesi kemajuan lan cadangan fitur lan layanan tartamtu kanggo tingkat elit kanthi akses menyang elektronik tartamtu. 

Malah kode QR sing katon ana ing endi wae mbutuhake kamera berkualitas tinggi lan ora kabeh handset dilengkapi fungsi kasebut. Kode QR mung ora menehi solusi sing bisa diukur: Pelanggan isih kudu cedhak karo kode supaya transaksi bisa ditindakake. Iki bisa uga minangka kertas fisik utawa piranti keras sing dadi perantara antarane kasir, pedagang, lan konsumen. 

Ing sisih ndhuwur, sajrone rong dekade pungkasan, Bluetooth wis diaktifake ing saben handset, kalebu piranti sing luwih murah. Lan ana kesempatan kanggo nindakake transaksi finansial nganggo Bluetooth, ngidini pangguna nggunakake teknologi sing sadurunge ora bisa digayuh. Iki padha karo pemberdayaan konsumen amarga hardware wis dibusak kabeh lan transaksi mung melu POS pedagang lan pelanggan. 

Bluetooth Ndadekake Liyane Kesempatan kanggo Wanita

Men express luwih kapentingan saka wanita ing nggunakake dompet seluler kanggo online lan tumbas ing toko nanging watara 60% pancasan pembayaran digawe dening wanita. Ing kene ana pedhot lan kesempatan gedhe kanggo wanita kanggo ngerteni kekuwatan teknologi anyar sing berkembang. 

Desain lan UX teknologi pembayaran asring dirancang dening wong lanang lan, ndeleng nggawe kasugihan utawa cryptocurrency, jelas yen wanita wis ditinggalake. Pembayaran Bluetooth nawakake inklusivitas kanggo wanita kanthi pengalaman checkout sing luwih gampang, tanpa gesekan, lan luwih trep. 

Minangka Pendhiri platform teknologi finansial sing ngidini pengalaman pembayaran tanpa sentuhan, penting banget kanggo ngelingi wanita kanggo keputusan UX, utamane ing pasar berkembang. Kita uga rumangsa penting banget kanggo nyewa eksekutif wanita kanthi nyambungake karo jaringan ing industri pembayaran kaya Jaringan Pembayaran Wanita Eropa*.

Ing dasawarsa kepungkur, persentase transaksi modal ventura sing meh padha karo para pendiri wanita loro-lorone. Lan sawetara aplikasi paling apik sing kasedhiya wis dirancang dening wanita utawa duwe wanita ing peran manajer pembayaran. Mikir Bumble, Eventbrite, lan PepTalkHer. Kanthi pikiran iki, wanita uga kudu dadi pimpinan revolusi Bluetooth. 

Kemajuan paling anyar karo Bluetooth bisa komunikasi saka piranti POS pedagang, terminal hardware, utawa piranti lunak menyang aplikasi langsung. Gagasan manawa aplikasi perbankan seluler sing wis ana bisa dimanfaatake kanggo transaksi liwat Bluetooth, dipasangake karo sifat Bluetooth sing ana ing endi-endi, menehi kesempatan kanggo wong-wong saka macem-macem latar mburi sosial ekonomi, jender, lan perdagangan.

Dolan maring Bleu

* Pambocoran: Presiden EWPN lenggah ing papan ing Bleu.