Kepiye Kepinteran Ponggawa Mbantu Bisnis

Kacerdhasan gawéyan

Intelijen Ponggawa katon padhang ing industri piranti lunak kanthi kapabilitas. Perusahaan nggunakake kapinteran intelijen buatan amarga terus maju lan berkembang. Sajrone sawetara taun kepungkur, kita wis akeh crita sukses babagan intelijen buatan. Saka efisiensi operasional Amazon nganti GE supaya peralatan tetep bisa digunakake, intelijen buatan wis unggul. 

Ing jagad saiki, ora mung perusahaan gedhe nanging uga industri skala cilik sing tuwuh uga ana. Intelijen Ponggawa duwe macem-macem alat sing bisa mbantu industri cilik lan menengah kanggo nambah produktivitas lan efisiensi. 

5 Cara Intelijen Ponggawa Bisa Mbantu Bisnis Sampeyan

  1. Bantuan saka asisten telusuran swara - Asisten telusuran Suara bisa mbantu sampeyan kapan lan ing endi wae. Asisten telusuran swara sing paling misuwur yaiku Siri sing ana ing komputer lan piranti IOS. Uga ana asisten telusuran swara liyane kayata asisten Google lan Bixby, sing lagi wae teka ing piranti Samsung. Kanthi nggunakake intelijen buatan, para asisten panelusur swara bisa menehi informasi sing dibutuhake. AI uga bisa digunakake minangka alat kanggo mbantu ngilangi beban manungsa. Solusi populer yaiku Google, Microsoft, Amazon, Lan Dialogflow.
  2. Nemtokake pas pasar - Kanggo ngerti babagan konsumen, intelijen buatan bisa digunakake minangka alat kanggo nemtokake pas produk-pasar. Iki bisa ditindakake kanthi nutul kekuwatan pembelajaran mesin kanggo ngerti babagan pamisahan konsumen. Organisasi bisnis apa wae bisa nggunakake intelijen buatan kanggo nganalisa lan nglumpukake analisis pasar kanthi luwih cepet. Kanthi nggunakake intelijen buatan, organisasi bisa sumunar ing pariwara target tradisional lan online. Intelijen Ponggawa menehi wawasan bisnis babagan target pelanggan. Siji panyedhiya sing fokus ing segmentasi pelanggan nggunakake AI yaiku Lexer.
  3. Generasi keterlibatan pangembangan karyawan - Ora kabeh bisnis duwe kemampuan kanggo nyewa wong SDM. Bisnis kaya ngono bisa nggunakake intelijen buatan kanggo ngawasi keterlibatan lan kabutuhan pangembangan karyawan. Intelijen Ponggawa uga nglumpukake umpan balik saka kinerja karyawan. Keprigelan saben karyawan lan tanggapan uga bisa dituduhake nggunakake alat intelijen buatan. Pakaryan minangka pangadeg wiwitan lan pemilik bisnis, nyuntikake getaran positif menyang papan kerja supaya bisa njamin manawa anggota tim bisa ngerti umpan balik lan masalah. Tuladhane yaiku Solusi AmplifAI.
  4. Ngapikake layanan pelanggan - Kanggo nambah dhukungan pelanggan lan layanan pelanggan saka organisasi bisnis, intelijen buatan bisa mbantu para karyawan. Intelijen Ponggawa bisa digunakake kanggo ngurutake tiket lelungan pelanggan, njawab pitakon online lan liya-liyane. Intelijen buatan kasebut alat uga bisa mbantu bisnis ukuran cilik kanggo ngirim layanan kanthi cara sing luwih efisien. Kanthi nggunakake alat AI, bakal ana peningkatan kepuasan lan keterlibatan pelanggan. 
  5. Panganggone solusi sing wis digawe - Piranti Intelijen Ponggawa bisa ngotomatisasi lan nglancarake akeh masalah lan tugas saben dinane ing ruang kantor kanthi akeh dedikasi. Piranti AI nindakake macem-macem fungsi kaya manajemen komunikasi kanggo menehi laporan bisnis. Platform adhedhasar Intelijensi Ponggawa ngidini para pelanggan bisa ngontrol ruang sewa komersial. Salesforce Einstein, IBM Watson Studio, Google Cloud AI, Studio Pembelajaran Mesin Azure, Lan Pembelajaran Mesin AWS alat mimpin industri.

Kabeh alat intelijen buatan ing ndhuwur nggawe bisnis bisa bersaing. Salah sawijining tugas sing paling penting nggunakake AI yaiku manajemen komunikasi saben dina, nglumpukake analitik data, gawe jadwal rapat lan liya-liyane. Kanthi bantuan intelijen buatan, bisnis ukuran cilik lan menengah nambah efisiensi lan responsif ing pasar piranti lunak… bisa bersaing karo organisasi sing gedhe banget.

Ana macem-macem cara kanggo nambah standar bisnis kanthi nggunakake intelijen buatan, kalebu: 

  • Adol penjualan sampeyan kanthi pemasaranPiranti adhedhasar Intelijensi Ponggawa bisa mbantu bisnis sampeyan saben dina nggawe pangaturan pasar, informasi adol konsumen, pemecahan masalah, lsp. Aplikasi AI nyinaoni panjaluk sing digawe dening pelanggan supaya bisa menehi solusi sing luwih akurat lan akurat. AI uga bisa digunakake kanggo menehi saran pelanggan kanthi item tambahan, kanthi nganalisa produk sing digunakake utawa wis digunakake. Sampeyan bisa nggoleki cara supaya rega bisa dioptimalake lan ngerti kompetisi. Aplikasi AI mbantu prioritas pelanggan lan digunakake kanggo manajemen pasokan sing apik. 

  • Sederhana manajemen rantai pasokan:Aplikasi AI bisa mbantu bisnis ngatur inventaris kanthi apik. Iki minangka cara paling apik kanggo ngoptimalake rantai pasokan lan kanthi otomatis ngisi ulang. Aplikasi Intelijen Ponggawa bakal mbantu sampeyan kanthi otomatis ngatur pesanan lan ngrampungake proses bisnis. 
  • Nambah keamanan aplikasi lan pangopènan:AI bisa mbantu bisnis sampeyan nambah jadwal pangopènan, utamane ing sektor transportasi lan manufaktur. Contone, industri maskapai nggunakake teknologi intelijen buatan kanggo nindakake pangopènan pangopènan. Nyandhang komponen mekanik ing industri maskapai bisa dilacak nggunakake aplikasi AI. Aplikasi kasebut bisa mbantu nggawe jadwal pangopènan kanggo optimalisasi sing luwih apik. Iki pungkasane ngindhari wektu tundha sing dikarepake yaiku pangiriman informasi lan analisis. 
  • Nyegah kriminalitas cyber:Organisasi bisnis mbuwang akeh wektu kanggo nyoba nglacak transaksi penipuan. Amarga ana pola sing ana ing intelijen buatan, alat kasebut bisa digunakake kanggo ndeteksi ancaman keamanan siber. Kanthi nggunakake alat AI, bisa ana penurunan jumlah alarm palsu sing ditampa amarga dudu aplikasi adhedhasar aturan. 
  • Nggunakake teknologi mandhiri:Ana akeh bisnis sing kudu ngeterake produk kanthi akeh. Bisnis kaya ngono gumantung karo sistem intelijen buatan. Sistem AI bisa digunakake kanggo transportasi amarga bakal mbantu nurunake biaya lan kabukten luwih dipercaya tinimbang kendharaan sing didhorong manungsa. Biaya transportasi uga bisa ditrapake kanthi nggunakake sistem intelijen buatan. 
  • Nyewa calon sing paling apik: Golek calon sing paling apik lan ngrekrut kanggo bisnis sampeyan, pancen mbutuhake wektu sing tepat. Iki minangka sebab kenapa intelijen buatan duwe kemampuan kanggo ngadhepi pangenalan. Kanthi nggunakake aplikasi AI, para perekrut bisa nindakake wawancara adhedhasar sawetara isyarat emosi sing sadurunge wis ditemtokake. Yen nglakoni, bakal mbantu bisnis sampeyan nglancarake proses rekrutmen.
  • Nggawe keputusan bisnis sing apik:Data apa wae ora ana gunane yen ora dianalisis kanthi bener. Kanggo nampa output sing dikarepake, sampeyan kudu sinau saka data sing kasedhiya. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi intelijen buatan kanthi gampang supaya proyek sampeyan dadi luwih gampang. AI bisa nemokake pola lan pola iki bisa digunakake kanggo ningkatake teknologi jaringan lan panyimpenan bisnis sampeyan. 

Dadi, iki cara kanggo nambah standar bisnis nggunakake aplikasi lan alat intelijen buatan. Kanthi mangkono, bisnis sampeyan bakal ngoptimalake bathi sing luwih apik lan entuk posisi sing apik ing pasar.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.