7 Cara AI nggawe Revolusi Email Marketing

Email Marketing AI

Seminggu kepungkur, aku nuduhake kepiye Salesforce Einstein ngganti lelungan pelanggan kanthi dramatis, prédhiksi lan nyedhiyakake komunikasi pribadi sing nyebabake pengaruh lan nyuda pelanggan Salesforce lan Marketing Cloud.

Yen sampeyan wis ora katon ing penylametan dhaptar pelanggan Akhir-akhir iki, sampeyan bisa uga kaget amarga akeh pelanggan sing lagi milih. Ana akeh pilihan kanggo produk sing apik, saengga konsumen ora tetep ucul kumpulan lan jeblugan buletin email maneh. Dheweke ngarepake manawa saben pesen ing kothak mlebu relevan, tepat wektu, lan migunani… utawa padha lunga.

Supaya relevan, tepat wektu, lan migunani… sampeyan kudu segmen, nyaring, nggawe pribadi, lan ngoptimalake pangiriman email. Ora bisa ditindakake tanpa alat sing bener ... nanging intelijen buatan nggawe cepet kemampuan para pemasar kanggo ngembangake kampanye urip, ambegan sing terus ngoptimalake kanthi sinau mesin.

Iki supaya para pemasar bisa ngirim pesen kanthi cepet miturut pelanggan, kanthi konten sing digawe khusus lan narik kawigaten.

Revolusi AI ing Pemasaran Email

30% perusahaan ing saindenging jagad bakal nggunakake AI paling ora siji saka proses penjualan ing taun 2020. Ing taun 2035, AI diramal bakal ngasilake tambahan dana $ 14 triliun lan kenaikan laba 38%!

Revolusi AI ing Pemasaran Email

Kasunyatane, 61% pemasar email negesake manawa AI minangka aspek paling kritis kanggo strategi data sing bakal teka. Mangkene 7 cara supaya intelijen buatan nyebabake pemasaran email dadi luwih apik.

  1. Segmentasi lan Hyperpersonalisasi - Pilihan skor prediktif lan pamirsa nggunakake algoritma kanggo hipotesis prilaku pelanggan mbesuk lan nyetel konten sing bisa ditampilake kanthi nyata.
  2. Optimisasi Baris Subyek - AI bisa nggampangake nggawe garis subjek sing paling bisa resonate karo sing maca, supaya bisa mbukak email. Iki ngilangi kahanan sing durung mesthi nyoba lan kesalahan nalika nyusun garis subyek sing narik kawigaten.
  3. Retargeting Email - Nalika sawetara pelanggan bisa nanggapi email sing ditinggalake dikirim langsung sawise ditinggal, wong liya bisa uga durung siyap tuku seminggu. AI mbedakake antarane pelanggan kasebut lan mbantu sampeyan ngirim email retarget ing wektu sing optimal, nyuda tingkat ninggali keranjang
  4. Optimisasi Wektu Kirim (STO) Otomatis - Kanthi pitulung AI, merek pungkasane bisa ngrampungake triad pemasaran - ngirim pesen sing pas ing wektu sing pas kanggo wong sing bener. Apa email promosi ora kakehan? AI mbantu kalibrasi wektu ngirim kanthi nganalisa kegiatan para pelanggan, sing nggambarake preferensi wektu.
  5. Otomatisasi AI - AI ora mung otomatis. Bakal luwih maju kanggo mbantu ngirim email otomatis sing luwih relevan, amarga interaksi sadurunge karo merek lan tuku.
  6. Optimisasi Saluran sing Luwih Apik lan Luwih Enak - Nganalisis kabiasaan, preferensi, lan prilaku sadurunge lan prediksi pelanggan, AI mbantu nemtokake manawa bakal luwih apik kaya email, kabar push, utawa saluran liyane. Banjur ngirim pesen ing saluran sing cocog.
  7. Pengujian Otomatis - Tes A / B, sadurunge proses rong dimensi saiki wis ngluwihi model penargetan hyper omnichannel. Sampeyan bisa nyoba sawetara variabel kanthi macem-macem permutasi lan kombinasi. Akeh sistem sing ngirim sampling, tekan asil sing valid kanthi statistik, lan banjur ngirim salinan sing wis dioptimalake kanggo para pelanggan.

Mangkene infographic lengkap kanthi deskripsi rinci babagan saben cara AI merevolusi pemasaran email.

Intelligence Ponggawa lan Email Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.