Hotjar: Peta Panas, Corong, Rekaman, Analytics lan Umpan Balik

pangujian situs web

Bocah cilik nyedhiyakake alat lengkap kanggo ngukur, ngrekam, ngawasi lan nglumpukake saran liwat situs web sampeyan ing sak paket sing terjangkau. Beda beda karo solusi liyane, Hotjar nawakake rencana kanthi rencana terjangkau sing gampang ing endi organisasi bisa ngasilake wawasan babagan nomer situs web sing ora ana wates - lan kasedhiya kanggo nomer pangguna tanpa wates.

Termasuk Tes Analytics Hotjar

  • Panas panas - nyedhiyakake perwakilan visual klik pangguna, taps lan prilaku nggulung pangguna.

Analisis Peta Panas

  • Rekaman Pengunjung - cathet prilaku pengunjung ing situs sampeyan. Kanthi ndeleng klik, tunyuk, gerakan mouse sampeyan bisa ngidentifikasi masalah kagunaan ing fl y.

Rekaman Pengunjung

  • Corong Konversi - identifikasi ing kaca endi lan langkah-langkah sing paling akeh pengunjung nolak keterlibatan karo merek sampeyan.

Analisis Corong Konversi

  • Formulir Analytics - Nambah tarif ngrampungake formulir online kanthi nemokake kolom sing butuh wektu suwene suwene, sing bakal kosong, lan kenapa para pengunjung ninggali formulir lan kaca sampeyan.

Analytics Formulir Web

  • Jajak Pendapat - Nambah pengalaman situs web sampeyan kanthi takon marang pengunjung apa sing dikarepake lan apa sing ngalangi supaya ora entuk. Target pitakon kanggo pengunjung tartamtu ing endi wae ing situs web lan situs seluler sampeyan.

Platform Poling

  • survey - Gawe survey responsif dhewe nggunakake editor sing gampang. Nglumpukake tanggepan kanthi nyata saka piranti apa wae. Sebarake survey nganggo tautan web, email utawa undangake pengunjung sadurunge ninggalake situs sampeyan kanggo nemokake keberatan utawa masalah.

Survei Panganggo

  • Rekrutmen panguji pangguna - Rekrut peserta kanggo riset pangguna lan tes langsung saka situs sampeyan. Nglumpukake informasi profil, rincian kontak lan nawakake hadiah kanggo njaluk bantuan.

app-panguji

Mlebu kanggo nyoba Hotjar Gratis

Hotjar nyaranake proses 9 langkah iki kanggo nambah pengalaman lan konversi pelanggan.

  • Nggawe a Peta panas ing lalu lintas dhuwur lan kaca kebangkrutan bouncing dhuwur.
  • Temokake 'Drivers' karo Jajak Pendapat ing kaca kebangkrutan lalu lintas dhuwur.
  • survey pangguna / pelanggan sing ana liwat email.
  • Nggawe a Funnel kanggo ngenali alangan paling gedhe situs sampeyan.
  • Nggawe Jajak Pendapat ing kaca Alangi.
  • Nggawe Panas panas ing kaca Alangi.
  • Gunakake Puter maneh Pengunjung kanggo muter maneh sesi sing Pengunjung metu ing kaca Alangan.
  • Ngrekrut Panguji Panganggo kanggo mbukak Drivers lan mirsani alangan.
  • Mbukak 'Kait' karo a Poll Umpan Balik ing kaca sukses sampeyan

Analisis Pengunjung Web

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.