Piranti Pangembangan Wireframe entuk Interaktif

kawat

Sajrone taun kepungkur, aku wis berjuang golek alat wireframe sing gampang, nambah alat kolaboratif, lan sejatine duwe komponen interaktif sing niru cara kerja obyek lan elemen HTML. Telusuranku bubar karo Hotgloo.

Saka situs kasebut: HotGloo minangka aplikasi internet sing apik sing dirancang kanggo nggawe wireframes online sing fungsional kanggo situs web utawa proyek web. Nggawe lan nuduhake prototipe online sing interaktif kanthi lengkap. Kolaborasi karo kolega lan nuduhake output karo klien. HotGloo cocog banget kanggo sapa wae sing nggarap proyek web.

Sing paling disenengi babagan Hotgloo yaiku kemampuan kanggo nambah elemen sing fungsine kayata antarmuka tab, akordion, peta lan diagram. Saben elemen sing sampeyan gulung ing kaca kasebut pancen interaktif… saengga sampeyan bisa nyedhiyani klien karo digunakake, wireframe interaktif tinimbang mung gambar sing ora menehi interaktivitas. Minggu kepungkur iki, aku kudu ngirim wireframes menyang agensi lan, karo Hotgloo, butuh wektu kurang saka 2 jam kanggo ngrancang kabeh situs kanthi macem-macem kaca lan interaksi.

kabar.pngKlien sampeyan malah duwe kesempatan kanggo nyeret cathetan menyang prototipe lan menehi komentar utawa ninggalake pitakon. Yen aku pengin Hotgloo, luwih becik njaluk sub-kaca. Saiki, kabeh kaca manggon ing siji dhaptar ing sidebar. Duwe kategori utawa kemampuan kanggo nambah kaca ing sangisore kaca bakal luwih becik ngatur situs utawa proyek sing kompleks.

Rega bisa larang banget, wiwit saka pangguna siji $ 7 saben wulan nganti versi Enterprise kanthi pangguna tanpa wates regane $ 48 saben wulan. Yen sampeyan mahasiswa, sampeyan bisa mbayar $ 5 saben wulan kanggo lisensi tim!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.