Kiriman Strategi Pemasaran Influencer kanggo Hotel

Pemasaran Influencer Hotel

Yikes… yen sampeyan durung nate weruh kahanan anyar ing antarane influencer media sosial Elle Darby lan Paul Stenson sing mundhak, pamilik Dublin White Moose Café lan Charleville Lodge. Nalika Elle Darby mutusake plancongan, dheweke tekan pirang-pirang hotel sing pengin ditrapake kanggo mriksa yen bisa menehi perdagangan kanggo publisitas liwat pamirsa media sosial.

Ora ana sing njaluk dhuwit rong sen, nanging aku pengin menehi. Aku percaya ana takeaway kanggo Mbak Darby lan Pak Stenson:

  • Kanggo Pak Stenson - Mbak Darby nesu banget amarga dheweke ora ngerti kerja sing wis digawe kanthi online kanggo para pelanggan. Aku setuju - wong ora asring nemu nilai ing karya lan panyedhiya konten. Semono uga masarakat asring ora ngerti suwene wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo nggayuh pengaruh. Pak Stenson ora prelu go public lan nyerang mbak Darby.
  • Kanggo Mbak Darby - Aku wis kenal lan kekancan karo sawetara pemilik penginapan. Pakaryan tanpa pamrih yen sampeyan kerja 7 dina seminggu lan diajab bisa menehi layanan 5-bintang kanggo penghasilan sing kala-kala 0 bintang. Bayangake kerja pirang-pirang taun kanggo entuk papan idham-idhaman sampeyan supaya dijaluk bola-bali dening wong sing pengin perdagangan kerja keras kanggo pajanan. Sanajan sampeyan ngerti manawa dheweke wis nyepelekake nilai sing bisa diwenehake, aku percaya sampeyan bisa uga ora ngerteni upaya sing ditindakake kanggo mbangun panguwasa lan kredibilitas ing industri sing kompetitif banget.

Pak Stenson katon bakal nambah kesempatan kanggo tetep dadi berita utama, invoice mbak Darby kanggo pajanan media udakara $ 6.5 yuta. Oh, lan dheweke uga ngluncurake sandhangan.

Aku ora percaya iki minangka kahanan manawa kredibilitas pengaruh media sosial lagi diputer utawa ora industri sing dipercaya utawa ora. Iki mung rong partai sing ora ngerti regane tawaran saben liyane. Minangka influencer lan wong bisnis, aku bakal melu promosi kaya iki. Tanggepan kula sejatine unik, nanging tetep bakal mbantu ajining diri. Iki…

Ora, matur nuwun.

Yo… ngono wae. Ora krasa lara, ora ana invoice, ora ana paparan umum, ora ana serangan para pejuang keadilan sosial ... mung respons sing sederhana, sopan,

Ngandika, aku uga ora ditampilake ing 114 artikel ing 20 negara.

Pendapatku yaiku Ms. Darby lan Pak Stenson isih pengin metu lan ngrayakake siji lan sijine, dheweke sakloron entuk luwih akeh tinimbang publisitas kanggo gaweyane. Ngandika, aku ora yakin manawa ana pihak sing nuwuhake empati, rasa hormat, utawa rasa kagum sing bisa uga dipikirake. Nemtokake kahanan kaya ngene, kaya sing daklakoni, mesthi gampang mula aku ora menehi kritik marang pihak apa wae ... mung menehi umpan balik kanggo para influencer lan hotel sing bisa uga ana ing kahanan sing padha.

Hotel lan Pemasaran Influencer

Statistik cukup jelas yen pemasaran influencer bisa uga efektif kanggo hotel. Irama Siji nemokake yen saben $ 1 sing digunakake kanggo marketing influencer, $ 2.26 ing bathi media sing diduweni dibalekake. Karo banget dhukungan saka tawaran Ms. Davis, 63% konsumen Eropa nemokake manawa opini sing dikirim kanthi online lan rekomendasi minangka loro format sing paling ditrapake nalika nginep ing hotel [/ tombol]

Pendekatan pribadi kanggo marketing influencer beda banget karo umume, nanging nylametake aku saka kahanan ing ndhuwur. Sing dakkarepake kanggo perusahaan yaiku - keparenga aku menehi katrangan banjur kita bakal weruh kepiye carane bisa sukses. Kanthi hotel, iku beda banget yen sampeyan nginep biaya ing hotel. Mbok bilih kesepakatan bisa digawe ing endi Mbak Darby nawakake biaya kanggo nginep ing omah kasebut - nanging pengin ngandhani manawa dheweke duwe pengaruh ing industri kasebut. Banjur dheweke bisa menehi rabat utawa pengembalian dana adhedhasar tanggepan kasebut. Soko kaya,

“Komunitas sing dakkembangake pirang-pirang taun kepungkur responsif marang pembaruan lan akeh sing kudu plancongan cedhak pondhok sampeyan. Yen sampeyan kasengsem, aku seneng nulis babagan pamondhokan lan yen ngasilake bisnis tambahan kanggo sampeyan, bisa uga mengko koordinasi tarif diskon utawa gratis ing mbesuk. Kabecikan ngerti aku mesthi nginep ing Dublin! ”

Ora angel babar pisan? Ora gawe piala, ora gawe salah ... mung kontrak ngarep sing nemtokake pangarepan lan njaluk wangsulan. Lan "Ora, matur nuwun." minangka wangsulan sing cocog banget.

Kepiye Hotel Ngukur ROI Pemasaran Influencer?

Infographic iki saka Eropa apa tugas utama kanggo mbantu para Pemasar Hotel ngerti bali, proses, lan cara ngukur pengaruh pemasaran influencer. Pak Stenson bisa uga pengin mriksa! Sawise Ibu Darby ngirim, dheweke bisa ngenteni sawetara minggu lan mbandhingake asil karo upaya pemasaran liyane sing dibayar, kanthi tliti:

  • engagement - nomer seneng, komentar, lan balesan karo influencer.
  • Viralitas - sepira kerepe konten kasebut dituduhake lan dikirim maneh.
  • Followers - tuwuh utawa nyepetake jumlah pengikut sawise kasebut.
  • Manggoni - tingkat pendhudhukan liwat wektu.
  • Lalu lintas - lalu lintas menyang situs web hotel.
  • tekan - pira total wong sing ndeleng kiriman kasebut.

Pengungkapan: Aku ora nampa apa-apa kanggo nuduhake infographic gedhe iki saka Eropa! Aku uga wis ora wanuh karo Ibu Darby utawa Pak Stenson.

Pemasaran Influencer Hotel

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.