Hopin: Lokasi Virtual Kanggo Nggawe Keterlibatan Kanggo Acara Online Sampeyan

Platform Acara Virtual Hopin

Nalika lockdowns nyebabake acara virtual, iki uga nyepetake panrima acara online. Iki penting kanggo ngakoni perusahaan. Nalika acara ing wong bakal bali dadi saluran penjualan lan pemasaran kritis kanggo perusahaan, uga kedadeyan virtual bakal terus bisa ditampa lan dadi saluran utama uga.

Nalika platform rapat virtual khas nawakake alat sing bisa diimplementasikake kanggo rapat utawa webinar, alat kasebut ora bisa nyedhiyakake platform sakabehe sing nyakup kabeh fitur konferensi virtual. Kancaku sing apik Jack Klemeyer nuduhake alat sing digunakake perusahaan pelatih kanggo ngalih saka konferensi taunan saben taun menyang konferensi virtual… Hopin.

Hopin: Papan Virtual Kanggo Kabeh Acara Sampeyan

Hopin minangka papan virtual kanthi macem-macem area interaktif sing dioptimalake kanggo nyambung lan melu. Para pamiarso bisa mlebu lan metu saka kamar kaya acara langsung lan nikmati konten lan sambungan sing digawe kanggo dheweke.

Lokasi Acara Virtual Konferensi Hopin Online

Hopin dirancang kanggo niru pengalaman acara ing wong, mung ora ana alangan perjalanan, papan, cuaca, ngumbara sing angel, parkir, lan liya-liyane. Kanthi Hopin, bisnis, komunitas, lan organisasi bisa nggayuh pamirsa global, kumpul ing sak papan, lan nggawe acara online sing gedhe banget bakal dirasa sithik.

Fitur Hopin kalebu

  • Jadwal Acara - apa sing kedadeyan, kapan, lan segmen sing kudu diikuti.
  • Resepsi - kaca sambutan utawa lobi acara sampeyan. Ing kene sampeyan bisa kanthi cepet ngerti apa sing kedadeyan ing acara kasebut saiki.
  • training - nganti 100,000 peserta sing bisa rawuh ing presentasi utawa intine. Siaran langsung, mainake konten sing wis direkam, utawa streaming liwat RTMP.
  • mau - nganti 20 pamiarsa bisa dadi siji layar kanthi atusan pamiarsa nonton lan ngobrol ing sesi tanpa wates sing bisa mlaku bebarengan. Cocog kanggo babak, proyek, utawa diskusi klompok.
  • Dhaptar Pidato - promosi sapa sing ngomong ing acara kasebut.
  • Networking - Kapabilitas rapat siji-siji kanthi otomatis supaya loro pamiarso, pamicara, utawa vendor bisa nelpon video.
  • kanca - obrolan acara, obrolan panggung, obrolan sesi, obrolan kios, obrolan rapat, obrolan ing mburi panggung, lan pesen langsung kabeh digabung. Pesen saka penyelenggara bisa disematkan lan disorot supaya gampang dingerteni saka para rawuh.
  • Papan Pameran - gabung karo sponsor lan booth vendor mitra sing bisa ditindakake dening para acara mlaku-mlaku kanggo ngunjungi bilik sing disenengi, sesambungan karo vendor, lan tumindak. Saben kios ing acara sampeyan bisa ngemot video langsung, konten bermerek, tautan Twitter, video sing wis direkam, penawaran spesial, salesman ing kamera langsung, lan CTA tombol sing disesuaikan.
  • Logo sponsor - logo sing bisa diklik sing nggawa pengunjung menyang situs web sponsor.
  • Penjualan Tiket - tiket tiket lan pamrosesan pembayaran integral karo akun pedagang Stripe.
  • URL sing disingkat - wenehi siji klik kanggo pamiarso menyang bagean acara ing Hopin.

Hopin minangka platform acara kabeh-ing-siji sing dioptimalake kanggo nyambungake pamicara, sponsor, lan pamiarso. Penyelenggara bisa entuk target sing padha ing acara offline kanthi ngatur acara Hopin supaya cocog karo persyaratan, yaiku acara rekrutmen 50 wong, rapat kabeh wong 500, utawa konferensi tahunan 50,000 wong.

Entuk Demo Hopin

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.