Cara Nambah Pelacakan Kampanye Google Analytics menyang Hootsuite

logo hootsuite

Wingi kita ngumumake DK New Media dijenengi a Hootsuite Mitra Solusi. Kita kabeh wis nggunakake Hootsuite Pro akun kanggo sawetara taun lan seneng fitur terus lan keluwesan wis kasedhiya tim kita. Lan… regane regane paling murah kanggo mesin penerbitan sosial.

Kita wis meksa kabeh klien supaya bisa nggunakake pelacakan kampanye nalika ngirim link menyang Hootsuite. Akeh wong sing mikir yen kudu nulis querystring URL kanthi manual - nanging Hootsuite pancen nawakake antarmuka sing apik banget kanggo nambah informasi pelacakan kampanye sing dibutuhake.
kampanye hootsuite

Querystring kampanye kasusun saka 5 paramèter:

  1. Sumber Kampanye (utm_source) - paramèter sing dibutuhake. Gunakake utm_source kanggo ngenali mesin telusuran, jeneng buletin, utawa sumber liyane. Tuladha: utm_source = google
  2. Medium Kampanye (utm_ Medium) - paramèter sing dibutuhake. Gunakake utm_ Medium kanggo ngenali medium kayata email utawa klik biaya per klik. Tuladha: utm_ Medium = cpc
  3. Istilah Kampanye (utm_term) - paramèter opsional. Digunakake kanggo telusuran mbayar. Gunakake utm_term kanggo nyathet tembung kunci kanggo iklan iki.
    Conto: utm_term = mlaku + sepatune
  4. Konten Kampanye (utm_content) - paramèter opsional. Digunakake kanggo tes A / B lan iklan target konten. Gunakake utm_content kanggo mbedakake iklan utawa tautan sing tumuju URL sing padha. Tuladhane: utm_content = logolink or utm_content = textlink
  5. Jeneng Kampanye (utm_campaign) - paramèter opsional. Digunakake kanggo analisis tembung kunci. Gunakake utm_campaign kanggo ngenali promosi produk tartamtu utawa kampanye strategis. Tuladha: utm_campaign = spring_sale

Mangkene cedhak yen kita wis nyiyapake URL Pelacakan kampanye Google Analytics. Yen sampeyan mriksa kothak opsional, sampeyan bisa nambah pelacakan kampanye menyang saben URL. Iki dudu ide sing ora apik… lan bisa nggawa sampeyan menyang radar situs njaba sing sampeyan kirim akeh lalu lintas rujukan.
url pelacakan kampanye hootsuite

Nalika ngetik URL ing area link, sampeyan bakal bisa ndeleng gir sing bisa diklik kanggo nyelehake kolom lanjut kanggo nambah pelacakan kampanye. Salah sawijining prasetel yaiku Google Analytics. Yen sampeyan nggunakake web liyane Analytics platform, sampeyan bisa kanthi gampang nambah prasetel dhewe ing kene!

Kita bakal nuduhake luwih akeh tips lan trik ing kene babagan cara nggunakake kanthi lengkap Hootsuite Pro kanggo strategi media sosial perusahaan sampeyan. Pengungkapan: Kita uga bakal nuduhake tautan afiliasi nalika ngirim artikel iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.