Tambah Tweetwall menyang Acara Sabanjure Kanthi Hootfeed

Tembok tweet hootfeed

Apa sampeyan pengin duwe Tembok tweet ing kantor sampeyan utawa ing acara? Ana sawetara solusi ing kana, nanging ora ana sing bisa digunakake kaya gampang Hootsuite iku Hootfeed. HootFeed minangka alat sing gampang dikustomisasi, sing nglirwakake kegiatan Twitter sing sampeyan tresnani langsung; ngajak tamu supaya sesambungan karo feed acara. Kanthi nampilake Tweet visual ing layar sak acara sampeyan, sampeyan nggawe Tembok tweet sing bisa ditindakake tamu sampeyan.

Hootfeed nawakake tampilan layar wutuh sing timbangan ing layar ukuran apa wae, filter fitnah, lan kustomisasi kanggo merek sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.