Apa Sampeyan Nduwe Video Kaca Ngarep? Apa Sampeyan Kudu?

pemasaran video

Aku bubar nemoni Laporan State of Video 2015 saka Crayon, situs sing nyebutake duwe koleksi desain pemasaran paling lengkap ing web. Laporan riset 50 kaca fokus utamane ing rincian rinci babagan perusahaan sing nggunakake video, apa nggunakake platform hosting gratis kaya Youtube utawa platform sing mbayar Wistia or Vimeo, lan industri apa sing biasane nggunakake video.

Nalika iku menarik, bagean sing paling apik ing laporan yaiku babagan perusahaan lan industri sing njupuk kauntungan nggunakake video ing homepage. Kaget, mung 16% saka 50,000 situs web paling dhuwur sing nampilake video ing homepage, mula isih akeh ruang kanggo tuwuh.

Lima industri sing umume duwe video ing homepage yaiku Piranti Lunak, Pemasaran, Kesehatan, Nonprofit, lan Pendidikan. Sanajan cenderung duwe video ing homepage, mung udakara 1 saka 5 situs web ing industri kasebut nampilake video beranda.

Video Kaca Ngarep

Ing antarane industri paling ora nampilake video ing homepage yaiku sawetara kejutan. Mung 14% bisnis plancongan, 8% restoran lan 7% situs web ritel nampilake video ing homepage kasebut. Industri Pariwisata, Panganan & Minuman, lan Retail ngirim dadi salah sawijining pimpinan video amarga adol.

Kanggo saben industri kasebut, calon klien duwe kepinginan banget kanggo ndeleng apa sing bakal diduweni sadurunge njupuk keputusan tuku. Coba pikirake suwene sampeyan ndeleng video sing apik kanggo tujuan plancongan utawa restoran. Apa sampeyan ora gelem langsung mrana? Malah ing perusahaan kita, kita wis ndeleng laba investasi sing kuat saka fitur a video ing homepage.

Wiwit nganyari video beranda ing 12 Stars Media, kita wis duwe sawetara kontrak 5-tokoh sing wis ditutup lan klien khusus nyebutake video homepage minangka pengaruh utama marang keputusan. - Rocky Walls, CEO saka 12 Bintang Media.

Pengambilalihan paling gedhe saka laporan iki yaiku, nalika bisnis wiwit nampilake video ing homepage - lan ndeleng asil positif amarga iku - isih ana akeh ruang kanggo njupuk kauntungan luwih saka video lan ndeleng pengaruh sing bisa ditindakake perusahaan. garis ngisor.

Download Laporan Video Negara 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.