PERIODS: Ngoptimalake Kaca Ngarep utawa Landing karo 7 Bagean Konten iki

Konten Kaca Ngarep lan Landing

Sajrone dasawarsa pungkasan, kita nate weruh pengunjung ing situs web tumindak beda. Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggawe situs sing nyathet produk, fitur, lan informasi perusahaan… kabeh kalebu pusat ing perusahaan apa iya.

Saiki, konsumen lan bisnis padha landing ing kaca ngarep lan kaca kebangkrutan kanggo riset tuku sing sabanjure. Nanging dheweke ora golek dhaptar fitur utawa layanan sampeyan, dheweke pengin njamin sampeyan ngerti wong lan sampeyan minangka mitra sing cocog kanggo bisnis.

Wis dasawarsa saiki, aku nyurung perusahaan supaya masarake mupangat kanggo fitur-fitur kasebut. Nanging saiki, kaca omah utawa landing sing seimbang pancen butuh 7 konten sing beda supaya bisa subur:

  1. masalah - Temtokake masalah sing ana prospek lan sing sampeyan ngatasi kanggo pelanggan (nanging aja nyebutake perusahaan sampeyan…).
  2. bukti - Nyedhiyakake statistik pendhukung utawa penawaran pimpinan industri sing menehi kenyamanan yen ana masalah umum. Gunakake riset utama, riset sekunder, utawa pihak katelu sing dipercaya.
  3. resolusi - Nyedhiyakake informasi babagan masarakat, proses, lan platform sing ngatasi masalah kasebut. Maneh, iki dudu ing endi sampeyan nyelehake perusahaan sampeyan ... iku kesempatan kanggo nyedhiyani informasi sing praktik industri, utawa metodologi sing sampeyan pasang wis diakoni umum.
  4. Pambuka - Kenalake perusahaan, produk, utawa layanan sampeyan. Iki mung ukara ringkes kanggo mbukak lawang.
  5. Ringkesan - Nyedhiyakake ringkesan babagan solusi sampeyan, maneh carane ngatasi masalah sing wis ditemtokake.
  6. Beda - Jelasake kenapa klien pengin tuku saka sampeyan. Iki bisa dadi solusi inovatif, pengalaman, utawa uga sukses perusahaan sampeyan.
  7. Proof Sosial - Nyedhiyakake testimoni, penghargaan, sertifikasi, utawa klien sing nyedhiyakake bukti yen sampeyan nindakake apa sing sampeyan ucapake. Iki uga bisa dadi testimoni (kalebu foto utawa logo).

Ayo jelas sawetara conto sing beda. Mungkin sampeyan Salesforce lan sampeyan target perusahaan jasa finansial:

  • Perusahaan layanan finansial ngupayakake nggawe hubungan ing jaman digital.
  • Nyatane, ing panaliten saka PWC, 46% pelanggan ora nggunakake cabang utawa pusat panggilan, nganti 27% mung patang taun kepungkur.
  • Perusahaan layanan finansial kudu ngandelake strategi komunikasi saluran omni sing canggih kanggo menehi nilai lan nggawe pribadi karo prospek lan pelanggan.
  • Salesforce minangka panyedhiya Marketing Stack paling utama ing industri jasa finansial.
  • Kanthi integrasi lancar ing antarane CRM, lan potensial lelungan sing maju lan intelijen ing Cloud Marketing, Salesforce ngewangi perusahaan teknologi finansial ngatasi pamisahan digital.
  • Salesforce diakoni dening Gartner, Forrester lan analis liyane minangka platform sing paling populer lan digunakake ing industri. Dheweke makarya karo organisasi finansial sing paling gedhe lan paling canggih kaya Bank of America, lsp.

Kaca internal, mesthine bisa dadi rincian sing luwih jero. Sampeyan bisa (lan kudu) nambah konten iki nganggo gambar, grafis, lan video. Sampeyan uga kudu nyedhiyani dalan kanggo saben pengunjung supaya luwih jero.

Yen sampeyan nyedhiyakake 7 konten kasebut ing saben kaca situs sing fokus kanggo ndamel pengunjung supaya bisa tumindak, sampeyan bakal sukses tenan. Rincian kasebut mbantu para pengunjung ngerti cara mbantu sampeyan lan apa sampeyan bisa dipercaya utawa ora. Langkah kasebut bisa ngliwati proses nggawe keputusan alami.

Lan kalebu konten sing dibutuhake kanggo nggawe kapercayan lan nguatake panguwasa sampeyan. Kepercayaan lan panguwasa mesthi dadi alangan utama pengunjung sing tumindak.

Ngomong tindakan…

Nelpon kanggo Tindakan

Saiki kanthi logika sampeyan wis mbukak pengunjung liwat proses kasebut, ayo padha ngerti apa langkah sabanjure. Sampeyan bisa dadi tambahan ing keranjang yen produk, gawe jadwal demo yen piranti lunak, ndownload konten tambahan, nonton video, ngobrol karo perwakilan liwat obrolan, utawa formulir kanggo njaluk informasi tambahan.

Sawetara opsi bisa uga migunani, saengga para pengunjung sing pengin riset luwih jero utawa sing siyap ngomong karo sales kanggo njaluk bantuan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.