Kantor Ngarep sing Dianyari kanggo Ngrekam Video lan Podcasting

Nalika aku pindhah menyang kantor omah sawetara taun kepungkur, aku duwe akeh tugas sing kudu daklakoni supaya papan kasebut kepenak. Aku pengin nyiyapake kanggo ngrekam video lan podcasting, nanging uga dadi papan sing kepenak nalika aku seneng ngenteni wektu suwene. Wis meh tekan kana, mula aku pengin nuduhake sawetara investasi sing wis dakgawe uga kenapa.

Mangkene rincian upgrade sing wis digawe:

  • bandwidth - Aku nggunakake Comcast nanging omahku ora nganggo kabel, dadi aku asring mbukak kabel ethernet saka router menyang kantor nalika ngrekam supaya ora ana masalah bandwidth. Comcast duwe kecepatan download sing apik, nanging kecepatan unggah banget. Aku narik colokan lan pindhah menyang Fiber. Perusahaan nginstal langsung menyang kantor, dadi saiki aku duwe layanan 1Gb munggah lan mudhun langsung menyang laptopku! Kanggo sisa omah, aku duwe Eero Mesh wifi sistem sing dipasang nganggo serat dening Metronet.
  • Stasiun Docking Tampilan Triple - Ora nyambungake ethernet, monitor, hub USB, mic, lan speaker kanthi manual saben aku lungguh ing mejaku, aku milih j5 Gawe stasiun docking USB-C. Iki minangka koneksi lan kabeh piranti dipasang… kalebu daya.
  • Meja Ngadeg - Amarga wis sehat, aku kepengin duwe pilihan kanggo ngadeg lan duwe wilayah kerja sing jembar banget. Aku milih a Varidesk… Sing dibangun kanthi apik, pancen nggumunake, lan cocog karo kabeh supaya aku bisa kanthi gampang wiwit lungguh nganti ngadeg. Aku wis duwe kurung tampilan ganda sing dipasang kanthi gampang ing meja.
  • mikropon - Aku ngerti akeh wong sing tresna karo Yeti, nanging aku ora bisa ngerti kejelasan saka micku. Bisa uga swaraku, aku ora yakin. Aku milih kanggo Audio-Technica AT2020 Mikropon Kondensor Cardioid Studio XLR lan swarane katon apik banget.
  • XLR kanggo antarmuka audio USB - Mikropon kasebut XLR, mula aku duwe Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-Saluran antarmuka audio kanggo push menyang stasiun docking.
  • Podcast Arm - Lengan podcast profil rendah sing katon apik ing video bisa larang banget. Aku milih kanggo Podcast Pro lan katon apik banget. Kesalahanku babagan iki yaiku mikropon ana ing bobote sing dirancang kanggo tension lengen, mula aku kudu nggunakake bobot counterweight ing lengen supaya tetep stabil.
  • Headphone Amp - Sampeyan ngerti kepiye konyol kanggo njaga utawa ngatasi masalah output audio liwat piranti lunak, mula aku milih PreSonus HP4 4-Channel Compact Headphone Amplifier tinimbang ing endi aku duwe earbuds, headphone studio, lan sistem swara sekitar kabeh wis nyambung. Iki tegese outputku mesthi padha… Aku mung ngunggah utawa mudhun headphone sing digunakake utawa mateni output monitor.
  • Speakers - Aku pengin set speaker kanggo kantor sing dipasang nganti output monitor headphone amp, mula aku banjur lunga karo Logitech Z623 400 Watt Home Speaker System, 2.1 Sistem Speaker.
  • webcam - Salah sawijining masalah sing dakkandhakake ing video kasebut yaiku sorotan ekstrim karo webcam lawasku ... mula aku wis nganyari Logitech BRIO sing duwe ton luwih akeh pilihan lan menehi hasil karo silau sing luwih apik - ora kalebu yen output 4K.

Upgrade Webcam: Logitech BRIO

Siji masalah sing bakal sampeyan deleng ing video asli yaiku webcam sing hebat nalika menehi perhatian nalika monitor nalika ndeleng windows putih gedhe. Aku nganyari webcam dadi a Logitech BRIO, webcam 4K sing luwih dhuwur kanthi pilihan pangaturan dhewe lan rekaman. Sampeyan bisa ndeleng asil ing ndhuwur.

Persiyapan apik banget lan aku uga duwe televisi lan soundbar ing sisihku kanggo nonton film utawa ngrungokake televisi nalika aku kerja.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.