Tambahake Ikon Ngarep menyang Menu Navigasi WordPress

menu ngarep

Kita seneng WordPress lan nggarap saben dina kanthi virtual. Menu navigasi sing wis aktif ing WordPress luar biasa - fitur seret lan culake sing gampang digunakake. Yen tema sampeyan ora duwe bagean menu sing bisa ngowahi menu, sampeyan kudu golek pangembang anyar!

Kanthi nambahake beban Ajax kita, aku pengin nyuda ukuran link omah ing menu pandhu arah lan cukup sijine lambang omah. Nambahake lambang dudu pilihan liwat WordPress, dadi kita kudu nambah fungsi liwat file fungsi.php tema. Aku nemokake potongan online kanggo nambah tautan ngarep menyang menu… Aku mung kudu ngowahi kanggo nggunakake gambar nyata tinimbang link teks.

Tambahake Ikon Ngarep menyang WordPress

add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_home_link', 10, 2); function add_home_link ($ item, $ args) {yen (is_front_page ()) $ class = 'class = "current_page_item home-icon"'; liya $ class = 'class = "home-icon"'; $ homeMenuItem = ' '. $ args-> sadurunge. ' '. $ args-> link_durunge. '  '. $ args-> link_pungkasan. ' '. $ args-> sawise. ' '; $ barang = $ omahMenuItem. $ barang; mbalekake $ barang; }

Kode iki uga nambah kelas menyang gambar supaya sampeyan bisa nyetel lokasine liwat styleheet.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.