Gupuh Liburan - Timeline Sosial & Seluler

gupuh preinan

Kita ngerti durung tanggal Nopember, nanging preinan bakal cedhak karo para pemasar. Kanggo ngewangi pemasaran preinan, Offerpop nggabungake Infografis Holiday Panic karo kabeh tren seluler lan sosial liburan sampeyan bakal nemoni musim iki.

Meh setengah saka kabeh pembeli bakal nggunakake media sosial kanggo nemokake ide hadiah unik lan penawaran nalika liburan sing bakal teka. Apa sampeyan duwe rencana preinan? Apa sampeyan wis nggabungake sosial lan seluler menyang rencana sampeyan?

Rencana Pemasaran Liburan