Gupuh Liburan - Timeline Sosial & Seluler

gupuh preinan

We know it's not November yet, but the holidays are quickly approaching for marketers. To help you get your holiday marketing in gear, Offerpop put together this Holiday Panic infographic karo kabeh tren seluler lan sosial liburan sampeyan bakal nemoni musim iki.

Meh setengah saka kabeh pembeli bakal nggunakake media sosial kanggo nemokake ide hadiah unik lan penawaran nalika liburan sing bakal teka. Apa sampeyan duwe rencana preinan? Apa sampeyan wis nggabungake sosial lan seluler menyang rencana sampeyan?

Rencana Pemasaran Liburan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.