Tanggal lan Statistik Kunci sing Sampeyan Perlu Ngerteni Judhul menyang Musim Liburan 2014

dodolan preinan

Taun kepungkur, 1 saka 5 konsumen nindakake KABEH Natal blanja kanthi online! Yikes… lan diprediksi ing taun iki, sepertiga saka kabeh pembeli online bakal tuku liwat smartphone utawa tablet. 44% blanja saka tablet lan meh kabeh wong nggunakake desktop kanggo toko. Sampeyan wis sehat taun iki yen durung ngoptimalake situs lan email kanggo para pembeli seluler lan tablet - nanging ora kasep banget kanggo nyoba lan ngrampungake.

Ana 6 tanggal utama sing sampeyan kudu ndhesek antrian sosial, seluler, lan email lan siyap kanggo promosi taun iki. Minangka pengecer online, aku luwih fokus ing akhir minggu sawise Thanksgiving nganti Natal kanggo fokus ing olahpesen.

  • Nalika Thanksgiving? (AS) - Kamis, 27 November
  • Nalika dina Jumuah Ireng? - Jumuah, 28 November
  • Nalika Setu Usaha Kecil? - Setu, 29 November
  • Kapan Senen Cyber? - Senen, 1 Desember
  • Kapan Hanukkah? - Selasa, 16 Desember nganti 24
  • Kapan wayah Natal? - Rebo, 24 Desember
  • Nalika Dina Natal iki? - Kamis tanggal 25 Desember
  • Nalika Dina Tinju? - Jumuah, 26 Desember

Lan mesthine, aja nganti lali dina pungkasan taun kanggo para pembeli sawise preinan! Dheweke seneng banget.

Priksa kabeh statistik luar biasa sing disusun ing Holiday Sales Infographic iki dening tim ing AmeriCommerce.

print

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.