Apa Sampeyan Nggawe Ekspektasi Blanja Pelanggan ing Taun iki?

tren blanja 2014

Kapan sampeyan kudu miwiti promosi preinan? Apa sampeyan ngrancang kampanye transaksi kanthi online? Apa sampeyan ngoptimalake situs supaya konsumen online bisa gampang nemokake ide hadiah? Apa sing sampeyan lakoni kanggo narik minat para pembeli showrooming kanggo tuku ing kana? Apa sampeyan duwe informasi produk sing cukup ing situs sampeyan? Apa ruang pamain online diselarasake karo pasokan saham sing nyata? Apa pengalaman seluler lan tablet online sampeyan dadi nyenengake?

SDL survey liwat 3,000 konsumen ing Amerika Serikat, Prancis, Jerman, Walanda, Inggris, lan Australia. Panaliten iki katon khusus ing musim liburan sing bakal teka lan kepiye konsumen saiki sesambungan karo merek, ing endi merek paling aktif lan kepiye pengecer nggunakake teknik pemasaran anyar sing inovatif kanggo narik kawigaten.

Iki minangka sawetara pitakon penting sing kudu sampeyan tindakake saiki amarga kita kepengin nyedhaki musim blanja liburan 2014! Klik ing infographic kanggo ndownload informasi tambahan babagan survey.

Preferensi Blanja Liburan 2014

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.