Napa Sambungan Emosional Bakal Dadi Kunci Sukses Penjualan Musim Liburan Iki

Prilaku Tuku Emosi Musim Liburan

Wis luwih saka setaun, pengecer wis ngatasi pengaruh pandemi tumrap penjualan lan kayane pasar bakal diadhepi ing mangsa blanja plancongan sing tantangan ing taun 2021. Gangguan produksi lan rantai pasokan terus ngrusak kemampuan kanggo njaga inventaris andal ing Simpenan. Protokol safety terus nyegah pelanggan supaya ora ngunjungi toko. Lan kekurangan tenaga kerja nyebabake toko-toko dadi bingung nalika nglayani konsumen sing ngliwati transom. Ora ana kabar sing nyenengake utawa cerah kanggo prospek dodolan musim liburan.

Sanajan ramalan surem, ana sawetara perbaikan ing pengalaman blanja eceran. Umume konsumen seneng fasilitas kelahiran pandemi kayata pick up, pembayaran tanpa kontak, lan pangiriman dina sing padha. Fitur kasebut bisa digunakake kanthi apik amarga pelanggan menehi respons positif marang dheweke. Yen pengecer pengin ngetrapake pangowahan lan kerja bareng para konsumen supaya pengalaman ritel sing durung mesthi luwih apik lan bisa diatur, kabeh bakal menang. Ing lingkungan adol iki, jinis keluwesan nuduhake manawa empati konsumen, dudu rega paling murah, sing pungkasane bisa adol eceran.

Empati pelanggan ora anyar. Nyatane, 80 persen konsumen nggawe keputusan tuku eceran babagan emosi.

Deloitte, Exporing Nilai engagement mimpin emosi

Kepiye perasaan babagan produk utawa layanan, cara ditampilake, lan perasaan marang pengecer sing nawakake. Nggawe sesambungan karo pelanggan mesthi dadi bahan penting ing dodolan, nanging sajrone wektu sing paling tantangan kaya iki, empati lan nggawe hubungan emosional sing positif karo pelanggan bisa menehi toko sampeyan keunggulan kompetitif sing dibutuhake.

Kita wis ndeleng Sabanjuré gen empati mlebu campuran karo muncule chatbots online, dhaptar rekomendasi, lan asisten blanja virtual. Kecerdasan buatan lan otomatisasi fungsi layanan pelanggan sing bola-bali wis nambah pengalaman online, nanging orane katrangan efektifitas umume diwatesi kanggo masalah umum, gampang ditangani. Kemampuan kanggo cepet lan nutup dodolan mung sithik. Kayane chatbots pancen apik nalika maca skrip nanging durung duwe autentik persona sing bakal nggawe wong luwih relatable - ing tingkat emosi, paling.

Sing jarene, salah sawijining wilayah sing empati katon apik perdagangan langsung, pengalaman blanja ing ngendi kawruh produk lan keramahan saka asosiasi dodolan tradisional ketemu penak blanja online. Perusahaan sing dakdegake, GetBEE, menehi kekuatan merek kanggo nyedhiyakake pengunjung situs e-commerce kanthi live, sosial, layanan pramutamu blanja - karo ahli merek sejati. Lan, amarga interaksi manungsa iki, kita ndeleng merek ngalami tingkat konversi dodolan rata-rata 25%. Sing luar biasa efektif yen dibandhingake karo tarif 1 lan 2% khas sing diwujudake ing umume situs e-commerce.

Nalika blanja siji-klik lan kios checkout dhewe nawakake kemudahan otomatisasi, para konsumen isih kantun saran lan pitutur sing diwenehake karo mitra dodolan sing pinter. Sentuhan manungsa kasebut wis ilang saka pengalaman blanja online, nanging amarga 5G lan bandwidth sing ditambahi, saiki bisa nindakake konsultasi video langsung ing piranti seluler pelanggan lan mlaku liwat fitur produk.

Iki rekan sales online sing lagi telpon nggawe sambungan emosional karo para pembeli online. Dheweke ngowahi prospek dadi dodolan lan malah nggunakake taktik upsell sing kuwat. Luwih saka produk utawa rega sing ketat, keterlibatan siji-siji sing ditemokake dening akeh pelanggan minangka nilai tambah anyar kanggo pengalaman blanja. Iki dadi pitakonan, yen pesaing sampeyan bisa nawakake lelungan dodolan emosional iki, apa dheweke bakal milih sawetara pelanggan ing musim liburan iki?

Pengalaman Blanja Dibantu GetBEE

Iki minangka musim kanggo nggayuh pengalaman blanja kanggo para pelanggan. Kenyamanan lan emosi minangka bagean utama saka sukses penjualan, mbayangke mainstay sadurunge kayata rega lan loyalitas merek. Ironis, rekan ritel mesthi wedi yen teknologi bakal ngganti. Kasunyatane, teknologi wis mbantu mbentuk identitas anyar lan regane kanggo mitra dodolan, lan bakal dadi menarik kanggo ndeleng kepiye peran kasebut berubah nalika perdagangan langsung saya tambah populer ing bisnis anyar iki. ekonomi relasional.

Pesen Demo GetBee

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.