5 Piranti kanggo Mbiyantu Ngatur Pemasaran Sajrone Preinan

e-commerce preinan

Musim blanja Natal minangka salah sawijining wektu sing paling penting taun kanggo para pengecer lan pemasar, lan kampanye pemasaran sampeyan kudu nggambarake pentinge kasebut. Duwe kampanye sing efektif bakal njamin merek sampeyan kudu narik perhatian sing pantes sajrone wektu sing paling bathi ing taun.

Ing jaman saiki pendekatan shotgun ora bakal bisa dipotong maneh nalika nyoba nggayuh pelanggan. Merek kudu ngatur upaya pemasaran kanggo nyukupi kabutuhan konsumen. Wis meh wayahe miwiti nggawe kampanye liburan sing penting, mula kita wis nyusun dhaptar alat online kanggo mbantu sampeyan ngupayakake pemasaran sampeyan.

Google Analytics

google-Analytics

Ora kaget yen Google wis bisa nggawe web sing paling populer Analytics setelan ing donya, kanthi Google Analytics. Piranti lunak iki nyedhiyakake informasi kayata sing ngunjungi situs sampeyan, kepiye carane tekan kono, lan ngisi tumindak yen wis ana ing situs web. Gunakake informasi sing ditemokake anyar iki kanggo nemokake segmen pelanggan sing paling duwe bathi lan nggawe pesen pemasaran.

Google Analytics cocog kanggo bisnis gedhe lan cilik amarga suite kasedhiya ing model freemium. Ing level piranti lunak sing luwih dhuwur, kasedhiyan SDK kanggo nganalisis kinerja aplikasi seluler karo pelanggan.

Awan Pemasaran Salesforce

cloud-marketing-sales4

Salesforce Cloud Marketing minangka alat sing migunani banget kanggo ngirim SMS lan push notifikasi minangka tandha seluler, ngatur pemasaran email, ngatur kampanye iklan nganggo data CRM, lan nglumpukake prilaku browsing konsumen.

Nggabungake alat kasebut nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo nggawe swara merek sing konsisten karo kabeh upaya pemasaran sampeyan. Saben alat ngidini macem-macem cara nglacak prilaku pelanggan lan ngidini sampeyan target saben segmen kanthi pribadi. Siji ambruk yaiku Salesforce kanthi rega sing akeh banget, sing bisa uga ora bisa ditindakake kanggo perusahaan sing luwih cilik.

BizSlate

bizslate

Persediaan bisa duwe pengaruh sing kuat babagan kepiye sampeyan mutusake pasar menyang pelanggan. Apa sampeyan nyoba promosi barang sing wis macet ing pirang-pirang minggu, utawa ngiklanake kiriman paling laris, sampeyan butuh alat kanggo ngatur inventaris, ing endi BizSlate rawuh ing.

Solusi kanggo manajemen inventaris lan order, alokasi inventaris, lan akuntansi, e-commerce lan integrasi EDI nggawe piranti lunak iki sampurna kanggo bisnis cilik lan menengah. Paling penting, sampeyan ngidini sampeyan nglacak apa sing dituku, mbantu nuntun pemasaran sampeyan ing upaya mbesuk.

Yen BizSlate ora cocog karo bisnis sampeyan, ana produk manajemen inventaris liyane sing cocog karo kabutuhane.

Formstack

Formstack

Yen sampeyan pengin ngasilake petunjuk kanggo formulir online bisnis sing ditempelake ing situs web, media sosial utawa email bisa dadi alat sing apik. Formstack mbantu sampeyan nggawe formulir khusus sing cepet lan gampang lan ngidini sampeyan nganalisa tingkat konversi lan ngukur kinerjane. Piranti lunak kasebut mbantu sampeyan nyoba nyoba nggawe versi sing paling sukses ing formulir tangkapan timbal. Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng konten formulir sing wis rampung sawetara sing durung nate dikirim.

Yen wis nggunakake formulir online kanggo njupuk timbal, sampeyan bisa nggunakake formulir anyar kanggo didol. Napa ora nggunakake formulir liyane kanggo melu maneh pelanggan sawise tuku nganggo formulir umpan balik sing cocog karo tuku?

Email ing Asam

Email ing Asam

Pemasaran email mesthi dadi aspek penting saka strategi pemasaran apa wae, lan sampeyan kudu mesthi prihatin babagan tampilan email menyang pelanggan ing kothak mlebu. Email sampeyan kudu digatekake nalika tetep setya karo merek sampeyan. Sampeyan pengin email katon apik ing saben klien email sing bisa dideleng. Yen iki minangka tantangane, aja padha sumelang, Email ing Asam kasedhiya kanggo mbantu.

Platform kasebut ngidini nggawe email HTML ing editor online, dadi sampeyan bisa pratinjau tampilan email sampeyan ing akeh klien, ngoptimalake kode kanggo saben, lan nglacak kinerja pesen sampeyan kanthi Analytics Suite Gunakake fitur kasebut kanggo entuk manfaat lan nggawe email sing wis dipersonalisasi kanthi sampurna kanggo narik kawigaten para pelanggan lan nambah minat tuku.

Yen wis duwe alat sing dibutuhake kanggo nggawe rencana pemasaran liburan, sampeyan bisa miwiti ngrumusake strategi. Kunci sukses yaiku miwiti luwih dhisik, supaya sampeyan bisa nyoba kampanye kanthi cukup, lan nyetel sadurunge preinan tekan kene. Personalisasi pesen pemasaran bakal nggawe merek sampeyan bisa sukses ing musim iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.