Tips Pemasaran Liburan kanggo Eceran lan E-niaga

tips pemasaran liburan

Ora nggumunake manawa 78% pembeli bakal riset tuku sabanjure kanthi online, nanging apa sing kaget amarga akeh pengecer lan perusahaan e-commerce sing ora ana ing online kasebut saka persamaan. Salah sawijining elemen sing ilang yaiku Pinterest - ing anjog jaringan sosial kanggo inspirasi hadiah.

Ing 15 taun kepungkur, 75% saka pertumbuhan ritel wis liwat sales online. Sanajan mayoritas penjualan isih ana ing toko bata & mortir, ora ana sangsi kepiye teknologi mengaruhi pertumbuhan sales. Saka adopsi teknologi ing toko nganti online, omah-omah karo rong pengalaman kasebut kanthi lancar minangka kunci kanggo nyebabake pertumbuhan sales.

Lauren Jung saka Ing rak wis kasedhiya 3 kunci iki kanggo nambah dodolan pemasaran liburan:

  1. Miwiti awal - Wong blanja luwih dhisik sadurunge sadurunge. Ing taun kepungkur, akeh merek kurang entuk lalu lintas lan adol amarga mung fokus ing preinan tanggalan utama (Black Friday, Cyber ​​Monday, lsp), beda karo awal wiwit merek sing mikir sadurunge.
  2. Aja nglirwakake digital - Umume toko bata lan mortir mikir yen kepengin golek amarga wong bakal nemokake, nanging sejatine ... para pembeli nindakake riset kanthi online sadurunge nyoba tuku. Apa sampeyan bata lan mortir utawa toko online, bisa ditemokake online iku penting banget.
  3. Influencer - minangka gelombang ing mangsa ngarep, lan cara sing bakal ditindakake nalika ngrancang pemasaran preinan. Ora ana sing ndeleng pariwara pariwara maneh. Lan sing luwih penting… 200 MMMMilyun wong nggunakake blocker iklan. Dadi, dhuwit sing sampeyan bathi ora bisa dingerteni.

Tips Pemasaran Liburan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.