Wayahe Liburan maneh, Mangkene 10 Taktik Kanggo Ngoptimalake Asil

Taktik Pemasaran Liburan

Aku lungguh ing kios ing bandara Minneapolis sing mulih menyang Indianapolis. Aku bubar rampung intine ing KonsepOne sing rinci ing Perjalanan Pemasaran Agile lan nyediakake para pamiarsa karo Lembar Kerja Inisiatif Pemasaran. Entuk salinan kasebut nalika maca infographic iki - mesthine bakal mbantu sampeyan!

Bali menyang crita. Aku ing Austin ing Dell minggu kepungkur ngaturake tim internasional babagan podcasting, mulih, lan budhal menyang South Dakota sawetara dina mengko. Aku ngrawat tumit sing remuk, mula kabeh mlaku-mlaku uga bisa ngilangke. Kanthi kabeh kedadeyan, aku mlebu ing South Dakota ing endi Korena Keys sing apik tenan Solusi Media Utama ndamel kita ngubengi Black Hills sing nuduhake situs sing luar biasa. Cathetan sisih - iki bisa uga dadi tujuan sing paling apik ing Amerika Serikat, lan aku wis teka ing saindenging negara.

Nalika mlaku metu menyang gunung kanggo ngicipi anggur, mula salju. Ora ana serpihan ing kene utawa ing kana… pancen mudhun. Pancen apik banget ... nanging mung ana siji masalah.

Aku sibuk mbungkus lan ngrancang, nganti lali nggawa sweter utawa jas! Aku ora yakin apa sing dakpikirake. Sapa sing lunga menyang gunung ing wulan Oktober tanpa nggawa jaket? (Aku!)

Maksudku? Wis suwe, lan saiki wis wayahe miwiti ngrencanakake upaya pemasaran preinan. Infographic saka MDG Advertising iki minangka sumber sing apik, 10 Taktik Pemasaran Liburan Penting kanggo 2017.

Penjualan sing gegandhengan karo liburan ing Amerika Serikat dijangka ngluwihi $ 923 milyar ing 2017, nganti 3% saka musim pungkasan. Nomer kasebut bisa nggawe visi nari bathi ing pikirane, nanging uga menehi tantangan gedhe: mbuwang luwih akeh tegese luwih akeh persaingan — lan luwih akeh olahpesen pemasaran kanggo konsumen sing bisa diurutake. Iklan MDG

10 Taktik Pemasaran Liburan Penting kanggo 2017

  1. Mulai awal lan Pungkasan pungkasan
  2. Nyedhiyani Inspiration Ing Saluran Saluran
  3. Fokus ing Media sosial Kanggo Nggawe Pelanggan sing Luwih Enom
  4. Dadi Khusus Babagan Preinan
  5. Pribadhi Pesen Sampeyan
  6. Nawakake Luwih Saka diskon
  7. Gawe Mobile Fokus Utama
  8. Mripat terus Amazon
  9. nggawe ngasilake banget Gampang
  10. Aja menehi munggah

Mangkene infographic lengkap karo sawetara statistik lan detail pendukung sing luar biasa:

Taktik Pemasaran Liburan

One comment

  1. 1
    • 2

      Pancen, Filip! Aku mikir olahpesen sing luwih pribadi lan spesifik wis kabukten entuk tarif mbukak, klik, lan konversi sing luwih dhuwur. Lan, koordinasi saluran omni mesthi ditambah. Matur nuwun kanthi sanget kanggo menehi komentar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.