Strategi lan Tantangan Go to Marketing Marketing ing Era Pasca-Covid

Pemasaran Liburan Global
Wacan: 3 menit

Wayahe istimewa ing taun iki cedhak, wektu kita kabeh ngarepake santai karo wong sing kita tresnani lan sing paling penting melu blanja plancongan. Sanajan ora kaya preinan biasane, taun iki beda amarga ana gangguane COVID-19.

Nalika jagad iki isih ngupayakake ngatasi kahanan sing durung mesthi iki lan bali menyang normal, akeh tradhisi preinan uga bakal nemokake pangowahan lan bisa uga beda taun iki amarga pihak digital ngrayakake preinan kasebut kalebu karakter anyar.

Preinan Utama ing saindenging jagad

pemasaran liburan global
Source: Pandhuan Liburan Liburan MoEngage

Tantangan Pemasaran Liburan ing taun 2020

Ing 2018, penjualan musim liburan kanggo ritel lan e-commerce ngluwihi triliun-dolar tandhani kaping pisanan. Sanajan taun iki dodol bisa uga alon, nanging duwe strategi lan saluran sing bener bisa uga mbantu merek push produk liwat saluran digital. 

Nalika ing AS lan Eropa - Jumuah Ireng, Senen Siber, lan Jual Natal & Taun Anyar umume misuwur; ing Asia Tenggara & India - Diwali, 11:11 [Single's Day Sale] (November), Harbolnas (Desember), lan Black Friday dominasi konsumen. 

Kanthi pangowahan pola konsumsi, preferensi pangguna, lan daya beli konsumen umume, merek kudu ngganti strategi pemasaran liburan kanggo nyukupi kebutuhan anyar. Mangkene sawetara tantangan amarga pandemi sing bisa ngalangi kemudahan Pemasaran Liburan:

  • Sing tuku luwih sadar karo nilai: Pelanggan utamane milenial wis ngganti kabiasaan mbuwang lan wiwit saka swipe dadi pengirit. Konsumen bakal luwih sadar karo nilai lan kurang impulsif nalika blanja.
  • Masalah pangiriman rantai pasokan: Kanthi kunci lan watesan gerakan ing saindenging jagad, logistik kanggo industri ritel wis kena banget. Ing wulan April, penjualan eceran ing Amerika Serikat mudhun 16.4% 3 amarga ana masalah rantai pasokan. Masalah kayata kekurangan tenaga kerja, watesan transportasi, lan penutupan tapel wates nambahake pangiriman sing suwe. 
  • Ora gelem blanja ing toko: Masyarakat ngati-ati lan ngerti manawa arep menyang toko. Blanja digital lan online luwih cepet. Malah merek ngerti gaya iki lan nawakake diskon abot kanggo blanja online sing tetep dielingi para konsumen. 

Strategi Liburan Penting

Preinan biasane ana ing babagan emosi lan sesambungane manungsa. Merek kudu nambahake strategi ekstra ing strategi komunikasi supaya konsumen kecanthol karo produke. Miturut a sinau dening Institut Praktisi ing Inggris ing Pariwara, kampanye kanthi konten emosional sing ditindakake kaping pindho uga mung konten sing rasional (31% vs. 16%). Minangka pemasar, sampeyan kudu nggawe manawa kampanye fokus karo kabungahan, kebersamaan, lan perayaan. Mangkene sawetara strategi kanggo merek sing diadopsi:

  • Tambahake hubungane pick-up curbside: Pangiriman tanpa kontak minangka kunci; pelanggan ngarep-arep merek sing njupuk langkah keamanan paling luweh sing pungkasane uga bisa nambah kapercayan. Penjemputan samping sing angel bakal gedhe ing musim preinan iki supaya ora rame ing toko lan garis tunggu. 
  • Fokus ing pemasaran seluler - miturut Adobe kang 2019 Holiday Recap, 84% saka pertumbuhan e-commerce sing dianggep nalika musim liburan ing Amerika Serikat ditindakake liwat smartphone. Target target lan penawaran adhedhasar lokasi bisa nambah keterlibatan merek lan pungkasane adol. 
  • Komunikasi Empatetik: Iki ora bisa dipikirake lan kudu dilakoni. Merek kudu fokus ing emosi lan ngindhari pemasaran langsung lan aja nganggo pesen. Dheweke kudu menehi solidaritas karo konsumen ing wektu sing angel. 
  • Fokus ing Digitisasi: Ngadopsi saluran digital minangka pilihan sing jelas kanggo para pengecer. Penjualan ritel online luwih dhuwur ing wulan Juni dibandhingake karo rata-rata pra-pandemi ing wulan Februari.

digitalisasi

  • Tekan pangguna liyane nganggo Notifikasi Push sing disesuaikan: Rata-rata pangguna nampa luwih saka 65 kabar saben dina! Merek kudu nglawan lan nggawe game notifikasi push. Aja nganti kabar sampeyan ilang ing nampan notifikasi, tampil kanthi notifikasi sing akeh & dipersonalisasi sing angel dilalekake. 

Ngoptimalake strategi pemasaran seluler kanthi luwih dhisik lan nggunakake pendekatan omnichannel bisa uga bisa nggedhekake keterlibatan nganti luwih gedhe karo nawakake diskon lan rega sing apik kanggo konsumen. Kustomisasi lan personalisasi bakal menang nalika musim liburan. Ayo plancongan preinan diwiwiti!

Download Pandhuan Liburan Liburan MoEngage

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.