Cara Nggawe Kampanye Pemasaran Liburan 2016

kampanye kampanye marketing preinan

Apa sampeyan ngerti manawa yen ngirim kampanye kanthi tema Natal sawetara minggu luwih awal, asile bisa mbukak tarif luwih murah 9%? Iki mung minangka siji informasi penting sing diluncurake MDG Advertising ing infographic, Pemasaran Liburan 2016: 5 Tren Paling Apik Kanggo Merek.

Sampeyan kudu mriksa tarif mbukak email sampeyan dhewe saka kampanye pemasaran preinan sadurunge kanggo ngenali wektu sing tepat kanggo dikirim - bakal menehi pengaruh sing signifikan. MDG nyedhiyakake asil analisis pungkasan jutaan jutaan tema bertema liburan wiwit 2014 lan 2015 lan nemokake ing ngisor iki:

  • Kampanye email kanthi tema Natal sing dikirim tanggal 1-15 Desember ngasilake tingkat kabuka luwih murah 6%
  • Kampanye email kanthi tema Natal sing dikirim tanggal 15-25 Desember ngasilake tingkat kabuka 3% luwih dhuwur
  • Email Black Friday sing dikirim ing dina Jumuah nampa tarif mbukak sing luwih dhuwur tinimbang yen dikirim sawise
  • Email Senin Siber sing dikirim dina Senin nampa tarif mbukak sing luwih murah tinimbang yen dikirim sawise

Bebarengan karo wektu, duwe strategi omnichannel, nyediakake opsi kertu bingkisan, lan njupuk kauntungan saka panundha pembeli, MDG Advertising menehi saran iki:

Blanja preinan bisa dadi stres lan angel kanggo masarakat. Sawetara 17% konsumen ujar manawa pengalamane pancen ala banget mula dheweke pancen ora wedi / banget ora seneng golek hadiah plancongan. Nopo nopo Utamane, amarga ana pirang-pirang produk lan cara toko sing konsumen rumangsa kewalahan. Sinau babagan cara mbantu wong ngatasi tantangan iki.

Mangkene infographic lengkap, Pemasaran Liburan 2016: 5 Tren Paling Apik Kanggo Merek

2016-pemasaran-liburan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.