Pandhuan Pemasaran Email Liburan Paling Dhuwur

Ultimate Holiday Email Marketing Guide Infographic

Wis musim pemasaran preinan, lan kita piranti lunak verifikasi email sponsor NeverBounce wis nggawe pandhuan marketing email liburan utama kanggo kesenengan ndeleng.

The Data Federasi Eceran Nasional terus nuduhake manawa mbuwang mundhak taun iki, utamane online lan didhukung karo upaya digital. Pemasaran email utamane duwe bagean gedhe, lan pengecer kudu tetep njaga dhaptar sing resik lan seger kanggo nglindhungi reputasi lan pangirim sing bisa dikirim.

Sawetara statistik sing kaget kanggo musim liburan 2016:

Umume, jumlah terus nambah ing ruang online, sing dadi warta apik kanggo para pemasar.

Dina Pemasaran Email Paling Dhuwur Sampeyan Ora Kangen

Sanajan dina Jumuah Ireng lan Cyber ​​Senin wis teka, saiki isih akeh bathi ing wulan Desember. Codeless Interactive pancen cocog pandhuan dina email paling dhuwur kanggo musim liburan, sing ngilangi saben periode penghasilan dadi potongan:

November / Thanksgiving Chunk

  1. 2 Dina sadurunge Thanksgiving
  2. Day
  3. Dina Sawise Thanksgiving

Cyber ​​Monday Chunk

  1. Cyber ​​Senin
  2. 2 Dina sawise Cyber ​​Senin
  3. 4 Dina sawise Cyber ​​Senin

Pethuk Senen Ijo

  1. Senin Ijo (Senen kaping 2 ing Desember utawa Senen pungkasan kanthi paling ora 10 dina sadurunge Natal)
  2. 1 Dina sawise Senin Ijo
  3. 3 Dina sawise dina Senen Ijo
  4. 7 Dina sawise dina Senen Ijo

Apa sampeyan ndeleng dina-dina liyane kanthi tingkat sukses ing musim liburan?

Gawe Email Sampeyan Luwih Apike

Ngirim email sampeyan ing dina sing pas yaiku salah sawijining perkara; priksa manawa dheweke narik kawigaten minangka crita liyane.

NeverBounce nyedhiyakake sawetara tips apik kanggo "nggawe email goyah lan adol":

  • Priksa manawa pengalaman kasebut uga dioptimalake kanggo seluler. Gawe pengalaman blanja sing apik kanggo kabeh jinis pembelanja.
  • Dadi emosional ing musim liburan iki; aja wedi narik senar ati mau.
  • Email lan sosial muter saben liyane. Apa olahpesen konsisten lan sampeyan nggunakake kanggo promosi liyane?
  • Pangguna segmen kanthi efektif! Iki penting banget kanggo ndeleng tarif klik-tayang lan mbukak sing luwih dhuwur.
  • Wektu iku kabeh. Tandha syarat lan opsi pengiriman kasebut supaya pelanggan bisa tuku luwih cepet lan asring.
  • Kalebu panggilan tumindak sing tetep ing saindhenging email. Kandhani pangguna apa sing kudu ditindakake.
  • Ngukur, nyaring, baleni. Pemasaran email ora pantes ditindakake yen sampeyan ora ngukur asil kanggo ndeleng apa sing aktif lan apa sing ora.

Tetep ana ing Dhaptar Becik Lengganan Sampeyan

Sing paling disenengi babagan NeverBounce yaiku verifikasi email, sing digunakake internal kanggo klien lan mitra. Tips kanggo # 1 kanggo kampanye email preinan ing musim iki yaiku supaya dhaptar tetep resik! Lan kanggo alesan sing apik.

Tetep ana ing dhaptar pelanggan kanthi mbukak akun gratis karo NeverBounce lan nganalisa dhaptar sampeyan. Dhaptar sing resik njaga spam:

Mlebu kanggo Akun NeverBounce Gratis

https://neverbounce.com/?tap_a=5284-214487&tap_s=9917-25863a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.