20 Tips kanggo Konversi Konversi E-Dagang ing Musim Liburan iki

tips liburan e-commerce

Jam wis kliwat, nanging durung kasep kanggo panyedhiya e-commerce nyetel situs kanggo ngonversi luwih akeh konversi. Infographic iki saka ahli optimisasi konversi ing sing apik nyedhiyakake 17 tips optimalisasi solid sing kudu sampeyan tindakake langsung yen sampeyan kepengin nggunakake lalu lintas tuku liburan musim iki.

Ana telung strategi utama sing kudu sampeyan coba sing wis kabukten bisa nindakake konversi tambahan kanggo para pembeli liburan:

  • 71% konsumen preinan kepincut gratis ongkir
  • 48% konsumen preinan kepincut ngasilake gampang
  • 44% konsumen preinan kepincut rega cocog

17 Tips Konversi E-niaga Liburan Tambahan

  1. Promosikan penawaran sampeyan ing tanggal tuku liburan paling dhuwur - kalebu Dina Thanksgiving, Jumuah Ireng, Senen Siber, Senen Hijau, lan Dina Pengiriman Gratis.
  2. Upsell lan lintas-adol kanggo nambah nilai order rata-rata - nimbang tawaran kaya pengiriman gratis karo tuku, produk bundel, nyedhiyakake tawaran wektu winates lan liya-liyane.
  3. Aja mbutuhake registrasi nalika checkout - Para pembeli sing kudu ngisi akeh informasi ekstra luwih bisa nolak kranjang kasebut.
  4. Ngoptimalake kanggo seluler - luwih akeh pembeli sing nggoleki ing smartphone. Yen sampeyan durung siyap, sampeyan bakal kejawab.
  5. Priksa manawa kaca mbukak kanthi cepet - Situs e-commerce asring ndeleng lalu lintas rekaman nalika musim liburan. Aja nganti situs web sing alon utawa rusak bisa ngrusak bisnis sampeyan.
  6. Nambah frekuensi email - pengunjung luwih siyap tuku nalika musim preinan. Aja lali kesempatan sampeyan.
  7. Dekorasi! - wenehi rasane perayaan sing cocog kanggo nambah pengalaman belanja emosi. Luwih apik maneh, gunakake humor supaya dheweke eling karo sampeyan.
  8. Mbangun dhaptar email kanthi hadiah - ganti pengunjung liyane dadi rutin. Jelajahi biaya akuisisi pelanggan lan pikirake kalebu hadiah gratis kanggo narik pengunjung anyar.
  9. Nggawe rasa mendesak - tanggal pangiriman pungkasan lan penjualan flash bisa nggawe semangat supaya bisa mbantu luwih akeh pengunjung ngonversi kanthi cepet.
  10. Nggawe diskon sing apik - jelajahi macem-macem cara kanggo menehi diskon. Apa sampeyan kudu diskon 50%, potongan $ 25, utawa tuku siji gratis?
  11. Nyedhiyakake dhukungan pelanggan sing berkualitas - Dhukungan pelanggan wektu nyata liwat live chat, media sosial, utawa telpon bisa ngatasi alangan tuku ing situs web sampeyan.
  12. Gawe kertu hadiah supaya gampang dituku - nalika pengunjung ora duwe ide hadiah sing sampurna, kertu bingkisan minangka pilihan sing tepat. Gawe sederhana.
  13. Gunakake program kasetyan kanggo mbalekake - mbalekake pelanggan kuartal kaping papat bisa nulungi dodolan sajrone kuartal kaping pisanan.
  14. Nyedhiyakake penawaran khusus kanggo ngganti review - ulasan bisa mbantu ngonversi konversi taun kepungkur. Manfaatake lalu lintas sing luwih dhuwur kanggo nambah review produk.
  15. Nawakake pengiriman gratis gratis - kabijakan bali sing murah bakal nuwuhake kapercayan pelanggan lan nggawa pelanggan bali sawise preinan.
  16. Nulungi dheweke nggawe pribadi - Gampang supaya para pelanggan nyakup cathetan kanthi tuku hadiah.
  17. Nawakake bungkus hadiah gratis - Nalika sampeyan nawakake bungkus hadiah gratis, sampeyan bakal ngelu. Luwih akeh ngelu sampeyan, sampeyan bakal bisa terus melu.

Mangkene infographic lengkap e-commerce saka sing apik

Tips Optimisasi Konversi E-niaga Liburan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.