10 Tips Ngirim Liburan

pangiriman liburan

Wiwit saiki nganti pungkasan taun, kothak mlebu ing endi wae nglawan spam. Sayange, kemungkinan email sampeyan nemokake folder spam cukup apik. Utamane yen sampeyan durung asring ngirim lan nggunakake praktik paling apik babagan pemasaran email.

Pemasar digital bisa ngadhepi dalan sing dawa lan dawa kanggo ngirim email menyang pelanggan ing taun iki. Mangkene 10 tips kanggo mesthekake yen pesen dadi kothak mlebu liburan. Saka Infographic Lyris ' 10 Tips Ngirim Liburan

Temuan kasebut ditemokake saka Lyris 'Email Deliverability: A Do's and Don'ts Guide sing kasedhiya download kene.

Game Deliveribilitas Liburan Infographic V1 03 SM

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.