Tampilan Visual ing Perjalanan Pelanggan Liburan

Plancongan Plancongan Plancongan

Yen sampeyan durung langganan, aku nyaranake Mikir karo Google situs lan newsletter. Google nyedhiyakake sawetara materi sing apik tenan kanggo mbantu para pengecer lan bisnis ngembangake bisnis kanthi online. Ing artikel anyar, dheweke nindakake tugas hebat kanggo mbayangake 3 lelungan pelanggan umum sing katon wiwit Black Friday:

  1. Dalan menyang toko sing ora dikarepake - diwiwiti karo telusuran seluler, lelungan kasebut nyedhiyakake pemahaman babagan persona tartamtu sing blanja murah kanthi online.
  2. Keputusan kanggo ndandani utawa ngganti - telusuran persona liyane liwat desktop banjur seluler, lan sesambungan karo iklan kanggo pungkasane entuk keputusan tuku.
  3. Epic game epik - tukang game neliti tuku konsol sabanjure, nggoleki liwat seluler lan desktop, ngunjungi situs ritel lan situs industri kanggo riset tuku sabanjure.

Google nyedhiyakake sawetara panggunaan kunci, kalebu volume riset sing ditindakake konsumen, ketergantungan ing seluler, lan kasunyatan manawa konsumen kasebut ora fokus ing hadiah.

Aku pengin sampeyan fokus ing sawetara aspek sing kudu dingerteni:

  • Wong mumbul ing antarane piranti lan medium - Bubar tuku PlayStation anyar. Aku ing telpon rada suwe nalika nonton televisi, maca ulasan lan ndeleng bundel. Banjur, nalika aku lungguh ing mejaku, aku bakal ndeleng video lan nonton video sing ditinjau. Aku malah ngunjungi BestBuy kaping pindho kanggo ndeleng apa sing diduweni. Kanca kula minangka tukang game sing gedhe banget, mula aku ngobrol karo dheweke liwat Facebook lan njupuk keputusan babagan sing bakal dituku. Pungkasane, aku nemokake rega sing larang lan dituku kanthi online liwat Wal-mart. Dadi .. seluler, desktop, telusuran, sosial, review, lan eceran kabeh nduweni pengaruh ing lelaku.
  • Masyarakat nggunakake akeh wektu kanggo nggoleki - Lelungan kasebut ora ana ing sawijining sesi, luwih saka pirang-pirang minggu lan wulan. Penting, dielingi manawa cookie kadaluwarsa, kampanye ganti, asil telusuran bakal… kabeh nalika konsumen riset babagan keputusan tuku sabanjure. Supaya produk utawa layanan tetep katon, sampeyan kudu tetep uwal lan katon migunani.
  • Wong nggunakake ton riset isi - Aku ora bisa ngandhani sepira anggonku maca, nonton, lan ngrembug sadurunge tuku sistemku. Aku bakal ngandhani yen keputusan tukuanku dadi balon nalika aku terus riset. Aku pungkasane tuku kit Pro lan VR nganggo PlayStation sawise ndeleng review lan nonton video babagan kapabilitas. Lan sawise entuk sistem, aku banjur blanja maneh kanggo entuk aksesoris liyane! Konten ora mung nggawe keputusan, uga ndorong adol tambahan.

Mangkene infographic lengkap, Ing njero perjalanan tuku 3 pembeli padinan saben dinane:

Perjalanan Pelanggan Liburan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.