Napa Sampeyan ngirim Kartu ing Liburan iki

kertu natal

Sponsor kita ing Zoomerang nerbitake survey preinan lan nemokake 63% saka 1,000 responden bakal ngirim kertu liburan kanggo musim liburan 2011. Ing jaman nalika nganyari teks, twitter, lan Facebook minangka formulir utama kanggo nganyari pribadi saben dina, kertu liburan tetep dadi standar emas kanggo periode sajrone taun supaya masarakat tetep tetep urip supaya tradhisi tetep urip.

Kanggo nggunakake analogi sing gampang: pesen media sosial kanggo kertu preinan as kertu preinan yaiku kanggo interaksi langsung wong liya, nggawe pangertene yen preinan ora utamane tetep kontak, nanging luwih penting tetep ing tutul karo para kekasih.

  • 33 persen nampa 10 utawa kurang kertu liburan saben taun
  • 35 persen nampa antarane 11-25 kertu liburan saben taun
  • Rencana 50 persen kanggo nglampahi kurang saka $ 25 ing kertu ing 2011
  • 60 persen milih Merry Christmas minangka pesen sambutan
  • 74 persen ora rencana sending kertu liburan elektronik ing taun iki
  • 78 persen tuku kertu liburan ing toko, 7 persen eksklusif online lan 15 persen nggunakake kombinasi kalorone

kertu natal1

Salah sawijining perkara sing pertama yaiku Jenn iya nalika dheweke teka ing DK New Media was to design cards to send our clients and partners. I honestly hadn't thought of it before… I was too busy and email was too easy. That's what's so cool about sending cards, though, isn't it?

Pitakonan: Yen sepertiga pelanggan nampa 10 kertu liburan utawa kurang musim iki, apa sing bakal dipikirake karo perusahaan sampeyan yen sampeyan duwe wektu kanggo nulis cathetan kanthi tangan matur nuwun marang para pelanggan?

Kita nembe nampi paket liburan saka kanca-kanca ing Dittoe PR that was totally customized, packaged, and ingeniously documented just for us. A gift that cool really took some time to design and it means a lot to our company that they did that. It's making me step up my game… I put Jenn in charge of it. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.