Tanggung Jawab Perusahaan

frustrasi

Aku bisa nuduhake crita horor sing hebat karo sampeyan babagan sejarah karo bank lan kertu kredit. Sawetara iku pancen ngaku salahku, nanging umume tumindak bank sing ora lucu. Aku kepengin ngerti kepiye bocah-bocah kasebut turu ing wayah wengi ... bathi gedhe, bailout, bonus eksekutif, lan biaya overage sing ora apik, malah ora bisa nambah sistem.

Mangkene conto sing apik… kertu kredit bisnis saya dipateni kaping pindho nalika lelungan. Sadurunge lelungan kasebut, aku ngandhani bank yen aku bakal lelungan lan kanggo mesthekake yen aku ora diwenehi tandha. Telpon kasebut mbuwang wektu - aku dipateni kaping pindho kegiatan curiga. Kaping pindho wis cukup ... lan sistem online kuno lan kurang dhukungan nalika akhir minggu lan wengi pungkasane nggawe aku bali menyang bank gedhe. Kita bakal ngarani JP.

JP duwe sistem online sing apik tenan. JP duwe kemampuan kawat asing. JP duwe aplikasi sing bisa dakwenehake cek kanthi njupuk foto. JP malah duwe kapabilitas gaji karo akunku. Mbok sing nyenengake… JP milih aku dadi bankir pribadi. Apa bankir pribadi? Yaiku wong sing kudu email lan nelpon saben aku duwe masalah. Bankir pribadi aku banjur menehi nomer 1-800 kanggo njaluk tulung. Dandan sing luwih gedhe saka sistem lawas sing mung nyelehake nomer 1-800. [Ya, iku sindiran]

BTW: Bankir pribadi minangka kekasih lan aku ngerti dheweke nyoba nulungi aku sabisane. Nanging, ora bisa ngatasi masalah kasebut.

Akhir minggu iki, aku kudu pesen sawetara tiket maskapai kanggo Konferensi melu ing San Francisco ing pungkasan wulan iki. Pisanan aku nggunakake Kayak lan kertu kredit gagal. Sabanjure aku nggunakake situs Delta.com lan gagal. Kaping pindho ujar manawa alamatku ora cocog karo akunku. Siji-sijine masalah yaiku alamatku yen ditulis padha kanthi padha ing kalorone situs dadi ora ana bedane. Tinimbang nggantung, aku ngadeg terus nalika wakil Delta pribadi nelpon bankku kanggo verifikasi alamat kasebut. (Delta apik banget!)

Wakil Delta bali lan ngandhani yen bankku ngandhani alamat sing diwenehake ora cocog. Saiki aku nesu. Sabanjure dadi aku bankir pribadi. Bankir pribadi saya hubungi dhukungan teknis lan saran supaya aku nyoba alamat nganggo utawa tanpa Zip4 ing kode posku. Serius.

Situs Delta ora ngidini ekstensi Zip4, mula wektu sing ilang ing antarane email lan panggilan bankir pribadi menyang tim dhukungan dheweke wis dicuci. Aku menehi kabar marang bankir pribadi sing isih durung bisa digunakake. Patang dina mengko lan aku ora duwe karcis.

Ing jalur iki, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kenapa aku ora mung njupuk salah siji kertu liyane lan mbayar tiket. Nopo nopo Amarga iki mesthine bisa digunakake. Iki sing dadi kertu kredit bisnis… kanggo nindakake prekara lelungan kaya lelungan, tuku peralatan, lsp do duwe cara liya kanggo tuku tiket lan aku yakin umume wong wis nggagalake sistem lan nindakake.

Nanging aku ora bakal.

Kita kabeh kanthi jujur ​​nanggung kakehan solusi sajrone urip. Kita ngrampungake kesalahan piranti lunak, masalah bank, masalah telpon, masalah Internet ... urip kita dadi luwih gampang karo kabeh perkara iki, dadi luwih rumit. Lan nalika nambah kompleksitas, kita bakal nemoni luwih akeh masalah. Masalah utama saka masalah kasebut yaiku kasunyatan sing kita ngarepake solusi lan ora bakal tanggung jawab karo perusahaan. Luwih gampang njupuk kertu kredit liyane tinimbang terus nelpon lan ngirim email marang bankir pribadi.

Nanging sesuk aku bakal kelangan produktivitas liyane ing telpon lan ing email karo sandi bankir pribadi. Produktivitase (sayangé) bakal nandhang sangsara, uga tim teknologi sing digunakake. Aku bakal priksa manawa iki wis dirampungake - supaya wong liya ora kudu nemoni kedadeyan sing dakalami.

Yen kita kabeh duwe tanggung jawab perusahaan, kita bakal terus nambah lan kabeh entuk manfaat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.