Hitch lan Marketing

alangan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan, nonton film kasebut Penumpang. Film iki umure wis pirang taun, nanging isih bisa dadi metafora sing apik kanggo pemasaran. Ing film kasebut, Alex Hitchens (Will Smith), ndhidhik wong lanang tanpa kasempatan golek prawan sing diidham-idhamake. Saran sing diwenehake yaiku nyoba nyuda kesalahan sing padhang, perhatian karo kencan, lan lakoni.

Adegan sing paling berkesan yaiku adegan pacaran kanthi cepet nalika ana argumen. Sara (Eva Mendes) pancen ngina yen Hitch nyusun kencan, menehi pitunjuk babagan warisane dheweke lan kulawargane supaya tanggal kasebut luwih berkesan. Dheweke ngina yen dheweke dimanipulasi, Hitch gumun amarga dheweke mung nyoba nindakake perkara sing menang.

Inti film kasebut yaiku tulus utawa ora. Dudu kepelatihan, pangowahan, perencanaan, lan liya-liyane sing nesu banget, yaiku ide yen Hitch ora tulus, ora golek sesambetan, lan bisa uga mung pengin nggawe kedudukan liyane posisine.

Pemasaran yaiku nggawe peer kanggo ngerteni pelanggan utawa prospek, banjur nggawe hubungan kanthi tulus lan percaya. Akeh wong duwe produk lan layanan sing apik banget, nanging ora bisa 'narik kawigaten' wong kanggo nyoba produk utawa layanan kasebut. Yen mung menehi kesempatan, kita bakal ngerti manawa kita bisa ngowahi dadi pelanggan sing tresna marang kita.

Mbok menawa ana ironi nyatane Internet duwe akeh layanan kencan lan dadi akeh konsultan pemasaran. Umume kita butuh pitulung karo Marketing (lan entuk bocah wadon!).

4 Komentar

  1. 1

    Doug, aku wis nate nonton film kaping pindho lan nglamar kanggo urip pribadi lan profesional. Nggawe aku wong sing wis dakkarepake lan proyek sing apik banget sing ora bisa diatasi. Ing sawetara cara iku mung film, nanging yen sampeyan nonton tenan, film kasebut luwih kaya filsafat kanggo urip. Saran kasebut bisa digunakake kanggo entuk pria / bocah wadon, pindhah ing perusahaan lan nggawe bisnis anyar utawa malah entuk omah pertama. Kanggo kabeh kahanan sing sampeyan pengin dadi sing paling apik, gaweyan peer lan elinga tenan apa sing kedadeyan.

  2. 3

    Aku setuju. Aku wis mbangun loro bata lan mortir ing TRUST karo para pelanggan. Ing salah sawijining bisnis, kita pancen wis bisa mbedakake awake dhewe ing pasar kanthi jujur ​​karo pelanggan ndandani komputer! Dina sing sedhih banget nalika sampeyan dadi salah sawijining bisnis ndandani komputer pungkasan sing jujur!

    • 4

      Aku melu bisnis hardware kanthi cepet-cepet amarga ora bisa saingan. Aku bisa nggawe siji sistem nanging entuk bokong karo emachine sing regane 1/3. Aku mesthine kudu tetep ing bisnis nanging bosen nerangake manawa sampeyan mbayar kualitas - sanajan nganggo komputer sing ana ing kothak plastik lan logam.

      Sampeyan bener ing siji bab ... ana sawetara bisnis ndandani komputer sing tahan meksa kompetisi. Iki minangka bukti kanggo perusahaan sampeyan! Sugeng rawuh

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.