Hitch lan Marketing

alangan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan, nonton film kasebut Penumpang. Film iki umure wis pirang taun, nanging isih bisa dadi metafora sing apik kanggo pemasaran. Ing film kasebut, Alex Hitchens (Will Smith), ndhidhik wong lanang tanpa kasempatan golek prawan sing diidham-idhamake. Saran sing diwenehake yaiku nyoba nyuda kesalahan sing padhang, perhatian karo kencan, lan lakoni.

Adegan sing paling berkesan yaiku adegan pacaran kanthi cepet nalika ana argumen. Sara (Eva Mendes) pancen ngina yen Hitch nyusun kencan, menehi pitunjuk babagan warisane dheweke lan kulawargane supaya tanggal kasebut luwih berkesan. Dheweke ngina yen dheweke dimanipulasi, Hitch gumun amarga dheweke mung nyoba nindakake perkara sing menang.

Inti film kasebut yaiku tulus utawa ora. Dudu kepelatihan, pangowahan, perencanaan, lan liya-liyane sing nesu banget, yaiku ide yen Hitch ora tulus, ora golek sesambetan, lan bisa uga mung pengin nggawe kedudukan liyane posisine.

Pemasaran yaiku nggawe peer kanggo ngerteni pelanggan utawa prospek, banjur nggawe hubungan kanthi tulus lan percaya. Akeh wong duwe produk lan layanan sing apik banget, nanging ora bisa 'narik kawigaten' wong kanggo nyoba produk utawa layanan kasebut. Yen mung menehi kesempatan, kita bakal ngerti manawa kita bisa ngowahi dadi pelanggan sing tresna marang kita.

Mbok menawa ana ironi nyatane Internet duwe akeh layanan kencan lan dadi akeh konsultan pemasaran. Umume kita butuh pitulung karo Marketing (lan entuk bocah wadon!).

4 Komentar

  1. 1

    Doug, Aku wis ndeleng film kaping pindho lan aku wis Applied kanggo urip pribadi lan profesional. Aku entuk wong sing dakkarepake lan kerja sing apik tenan sing ora bisa dikalahake. Ing sawetara cara iku mung film, nanging yen sampeyan nonton tenan, iku luwih kaya filosofi kanggo urip. Saran kasebut bisa digunakake kanggo njaluk wong lanang / wadon, munggah ing perusahaan lan nggawe bisnis anyar utawa malah entuk omah pisanan sampeyan. Kanggo kabeh kahanan sing sampeyan pengin dadi sing paling apik, lakoni peer lan nggatekake apa sing kedadeyan.

  2. 3

    Aku setuju. Aku wis mbangun rong perusahaan bata lan mortir ing TRUST karo para pelanggan. Ing salah sawijining bisnis, kita wis bisa mbedakake awake dhewe ing pasar kanthi jujur ​​karo pelanggan ndandani komputer! Sawijining dina sedih nalika sampeyan salah siji saka bisnis repair komputer jujur ​​pungkasan watara!

    • 4

      Aku ana ing bisnis hardware kanggo kedhip saka mripat amarga aku mung ora bisa saingan. Aku bisa mbangun siji omelan saka sistem nanging njupuk sandi bokong whooped dening emachines sing 1/3rd biaya. Aku mbokmenawa kudu tetep ing bisnis nanging bosen nerangake yen sampeyan mbayar kualitas - sanajan karo komputer sing kabeh teka ing kothak plastik lan logam.

      Sampeyan bener babagan siji… ana sawetara bisnis ndandani komputer sing bisa nahan tekanan kompetisi. Iku bukti perusahaan sampeyan! sugeng rawuh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.