Pencet lan Jalanake Setu!

Aku ngeterake anak wadon menyang Ibune dina iki kanggo akhir minggu Ibu-Putri. Plancongan-muter, drive udakara 2 jam. Aku udakara udakara mil saka omahku mulih nalika aku weruh truk pickup ringan ing ngarepku nubruk mobil ing ngarepe dheweke ... banjur dheweke budhal! Aku sakloron gumun lan nesu tenan mula banjur njupuk dheweke banjur nelpon 911 ing ponsel. Kita nyopir udakara 8 mil sisih Lor lan dheweke ngerti yen aku ngetutake dheweke lan ditarik menyang pom bensin.

Sopir lan wong lanang sing ana ing kana mlaku marani jendela lan takon apa aku ngetutake. Aku kandha ... "Uh, ya" ... dheweke kandha, "Napa, aku ora nabrak sampeyan !?"

Aku ora percaya !!! Dadi, aku njaluk dheweke lungguh terus lan aku lagi telpon karo polisi (aku wis menehi pituduh nalika semana). Dheweke rada dicenthang lan ujar "Aku outta kene" lan bali menyang truk. Aku weruh wong lanang sing lagi ngrayu karo dheweke, dheweke ngerti yen lagi ana masalah. Aku menehi dheweke ngerti yen aku ana ing mburine :).

Dadi, dheweke mlebu maneh ing truk lan dak kira padha bali menyang kacilakan kasebut nanging wis rada kasep. Pirang-pirang mil ing dalan polisi mbebayani dalane. Aku pancen bisa ngrungokake polisi sing lagi ngadeg ing dalan kasebut lan dheweke keprungu nalika aku ujar, "Hei ... iku mau!"

Sayange, bocah cilik sing nyopir Mustang anyar kejiret ing tengah-tengah kabeh lan ngetrapake mobil polisi sadurunge wanita kasebut mandheg (ya, kacilakan nomer loro!). Aku narik lan menehi kabeh info.

Sawise iku, aku bali menyang kacilakan asli ing endi bocah wadon miskin sing kena. Dheweke pancen guncang nanging kulawargane menehi semangat kanggo nglacak supire.

Aku ora bisa ngandhani kenapa aku nindakake ... nanging aku kaget yen aku mung siji. Sayange, kaping pindho aku nate ndelok ana tindak kriminal lan ora nonton wong liya sing maju. Pancen elek tenan. Yen kabeh wong nindakake tumindak nalika ana tindak pidana, aku yakin manawa tingkat kriminalitas bakal mudhun. Kacilakan iki nyebabake akeh wong! Bocah wadon miskin sing nabrak, bocah sing nabrak mobil polisi, wanita sing bakal dipenjara, kancane sing ngandhani yen dheweke kandha supaya mandheg ... dina Setu kanggo kabeh wong.

Ora butuh langkah kanggo nambah nalika kedadeyan kaya iki. Nate ana wong nate ngandhani yen butuh wong sing spesial ... Aku ora setuju. Aku seneng banget karma ... yen katon beda, kemungkinane ana wong sing bakal ndelok nalika sampeyan sing butuh pitulung.

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun, Sean ... Aku dudu pahlawan, ora duwe mogal pemasaran ... nanging pancen nggawe aku edan yen ndeleng wong liya nglarani wong liya banjur budhal. Matur nuwun kabeh wong ora apa-apa, aku yakin asile bisa dadi luwih elek.

  2. 2

    Doug, wawasan pemasaran sing apik, nanging crita pahlawan sampeyan pancen apik banget lan wani. Aku seneng banget yen ora ditembak, aku manggon ing Cook County, IL. Dadi akeh wong sing ora peduli maneh, aku bangga ngerti wong sing ora peduli karo dheweke.
    JD

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.