Sejarah Teknologi Sales

teknologi sales sejarah

Bubar dikirim ing Evolusi Penjual lan saiki kita bisa ndeleng babagan kepiye teknologi sales wis bisa nambah kemajuan ing metodologi penjualan.

Saka Mesin Lattice Infographic, Sejarah Teknologi Penjualan: Profesional penjualan mesthi duwe kesempatan kanggo makarya kanthi macem-macem alat, teknik lan proses kanggo nulungi dadi bakul sing luwih apik lan luwih pinter. Kita ngira seneng banget yen bisa ndeleng teknologi utama sing menehi tandha babagan pro sales - saka salesforce.com kanggo Marketo kanggo Eloqua kanggo Webex menyang media sosial kanggo prediksi Analytics, Data Gedhe lan liya-liyane.

Sejarah Teknologi Sales

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.