Sejarah Pesen Teks

sejarah sms

Wis 19 taun wiwit pesen teks pisanan dikongkon? Pesen teks pisanan dikirim tanggal 03 Desember 1992 menyang Richard Jarvis saka Neil Papworth, sing ngirim pesen nggunakake komputer pribadi. Pesen teks diwaca Merry Christmas. Ing ngisor iki minangka timeline sing digawe Tatango kanggo nulungi para pamiarsa ngerti babagan olahpesan teks sajrone 19 taun kepungkur. Pesen teks saiki dadi industri $ 565 milyar lan, kajaba swara, alat komunikasi sing umum digunakake liwat piranti seluler kanthi internasional.

Sejarah Timeline Pesen Teks

Sumber: Pemasaran SMS Tatango