Biaya Sejarah Telpon Ponsel

biaya telpon seluler

Saben aku ndeleng salah sawijine sejarah saka artikel utawa infografis, aku rumangsa wis tuwa banget. Sejatine, yen wis suwe makarya ing industri seluler, aku duwe akeh telpon ing dhaptar iki!

Nalika ponsel debut sawetara dekade kepungkur, piranti kasebut utamane digunakake dening polisi, sopir taksi lan truk, utawa bisnis paling sugih. Saiki, ponsel akeh banget nganti sampeyan ora bisa mlaku limang langkah tanpa ndeleng wong ngobrol utawa sms. Luwih becik, piranti duwe kapabilitas luwih akeh lan sethithik biaya telpon wingi. Saka ing Savings.com Infographic.

Nalika biaya telpon bisa uga mudhun (lan iku penting amarga wong sing ora bisa nggunakake komputer saiki duwe sambungan menyang Internet, menyang jaringan sosial lan siji liyane), aku ora yakin yen rencana saben wulan wis mudhun kabeh regane kanthi biaya tambahan SMS, paket data lan beya lan pajeg tambahan!

Siji bab sing konsisten lan terus berkembang yaiku nggunakake olahpesen teks. Asring dipecat minangka teknologi lawas, siji perusahaan bubar ngandhani yen iku gegaman rahasia ... nyedhiyakake 8x tarif konversi kampanye seluler lan online liyane!

rega seluler sing nyusut

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.