Sejarah #Hashtags

riwayat hashtag

Yen sampeyan anyar ing hashtag, priksa iki Pandhuan Hashtag. Sawetara wong isih ora sabar nalika aktif ngetrapake hashtag amarga katon kontroversial lan rada ora teratur. Aku penasaran tenan kenapa platform ora ndhelikake simbol lan mung nambah hyperlink supaya teks luwih gampang diwaca. Cara sing padha nalika ngetik @ utawa + ing Facebook utawa Google +… platform ndhelikake simbol nanging ngubungake kanthi efektif menyang akun sing disorot.

Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing nggunakake hashtag pisanan? Sampeyan bisa matur nuwun marang Chris Messina ing taun 2007 ing Twitter!

Hashtags ora mung liya kanggo nglacak lan nglaporake, nanging uga cara sing luar biasa kanggo riset babagan topik tartamtu - utawa entuk aliran informasi babagan topik tartamtu. Kita wis nyathet alat paneliten hashtag paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan pengin nyilem luwih jero. Apa hashtag kanggo produk, layanan, lan industri sampeyan? Apa bagean swara sampeyan ing obrolan kasebut? Apa ana obrolan sing kudu dideleng dening departemen penjualan lan pemasaran sampeyan?

Lan ora mandheg ing kono wae. Hashtags nggabungake urip saben wong saben dina, saben dina. Saka gambar Instagram siswa menyang tweet CMO, panggunaan tagar dadi popularitas massal. Ing infografis iki, Offerpop wis nyusun sawetara momen penting sajrone urip hashtag kanggo entuk ide sing luwih apik babagan tandha umum iki dadi ikon global.

sejarah hashtag

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.