Sejarah Pangowahan Algoritma Google

pangowahan algoritma

Nalika wong-wong ngomong yen dheweke duwe wong SEO situs kasebut kaya-kaya acara tunggal, aku mesthi takon karo wong sing nindakake pakaryan kasebut. Optimisasi dudu proyek sing diwiwiti lan mandheg. Kompetisi mesthi ganti, teknologi mesthi ganti, pamirsa mesthi ganti ... lan Algoritma Google mesthi ganti. Sadurunge, kita wis masang Google Panda diganti - nanging infographic iki luwih lengkap. Tetep ana ing ndhuwur pangowahan iki minangka upaya terus-terusan… lan kanthi kuat ngleksanakake rekomendasi saka Google babagan pangowahan algoritma bisa nggawe sampeyan luwih maju tinimbang kompetisi lan ningkatake asil umum.

Pangowahan Algoritma Google 2012 amba

Infographic dening Pemasaran Telusuran Google perusahaan, Outrider.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 7

    Aku duwe siji kanggo sampeyan, kanca: Apa sampeyan mikir bedane Panda lan penalti optimasi sing anyar? Saiki, rasane kaya departemen departemen redundansi lan sapa wae sing ngrujuk video paling anyar saka Matt Cutts babagan Over-Optimization, sejatine ora nonton video amarga isian kata kunci lan teks sing didhelikake nggawe sampeyan masalah wiwit ngenalake Google Webmaster - Tiba 2007 yen kelingan maneh.

  4. 8

    Google mesthi berkembang lan nggawe pangowahan, nanging sing jelas taun 2011 minangka taun gedhe. Google pengin menehi asil sing paling apik kanggo para pangguna. Minangka SEO, penting supaya kita waspada babagan pangowahan algoritma kasebut lan tetep tab ing situs. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.