Sejarah Pariwara

riwayat infographic pariwara

Analogi sing dakkarepake asring digunakake ing perusahaan nalika takon apa bedane pariwara lan pemasaran yaiku mancing. Pariwara yaiku aku nemplekake cacing ing pucuk pancing lan nancepake ing ngarepe iwak, ngarep-arep bisa nyokot. Pemasaran minangka strategi sing nggawa aku menyang tlaga, jinis kapal, tackle, rod, rol, garis, pancing, umpan, wayah awan, lan jinis iwak sing aku nyoba nyekel … Uga sapira. Pariwara minangka acara, pemasaran minangka strategi (sing asring kalebu pariwara).

Apa sampeyan ngerti manawa pariwara cetak pertama digawe ing Inggris, lan kanggo buku pandonga? Utawa iklan TV resmi pertama yaiku ing taun 1941 kanggo jam tangan Bulova? Ya ora ngerti yen iklan tembung kunci pertama yaiku "golf"! Évolusi pariwara ngalami tonggak sejarah kayata mesin cetak lan televisi sing mengaruhi format pariwara. Nanging, internet bisa uga menehi revolusi pariwara, lan kita yakin manawa pariwara In-Text minangka pariwara generasi sabanjure. Dadi penting banget kanggo mriksa babagan pariwara diwiwiti supaya luwih ngerti babagan tujuane!

Iklan wis suwe banget ... nyatane, luwih suwe tinimbang sing dakkarepake miturut iki infographic dening Infolinks:

riwayat pariwara

3 Komentar

  1. 1

    Aku Dentifrice Tooth Gel bisa dadi dicokot ahead saka kaping ing 1661. Liyane saka iku, iki dhaftar gedhe - lan persil saka fun banget!

  2. 2

    Iki minangka grafis sing apik banget, aku ora bisa nggambar file kasebut ing Photoshop! sajarah iklan tenan sajarah commerce, komunikasi lan uga ijol-ijolan moneter. Kanggo kula, industri periklanan bener diwiwiti ing Madison Avenue NYV ing awal 20thc nalika agensi wiwit pop munggah, nggabungake seni, media massa lan psikologi konsumen. Bhere minangka buku sing apik banget sing diarani Information inn Beautiful dening David McCandless: http://www.informationisbeautiful.net/ kudu maca ing info grafis, tenan nyurung wates….
    ThanksDomCastley.wordpress.com

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.