Tren Ngrekrut Pemasar Konten

hiring pemasaran konten

Kita wis diberkahi ing agensi kanthi sesambungan apik karo profesional pemasaran konten - saka tim editorial ing perusahaan perusahaan, nganti peneliti lan blogger luar negeri, dadi panulis kepemimpinan freelance lan kabeh wong sing ana ing antarane. Nganti suwene sepuluh taun kanggo nggabungake sumber daya sing pas lan butuh wektu kanggo cocog karo panulis sing bener karo kesempatan sing tepat. Kita wis mikir babagan nyewa penulis kaping pirang-pirang - nanging mitra nindakake tugas sing luar biasa lan ora bakal cocog karo keahliane! Lan panulis konten sing apik saiki dikarepake.

Kapost bubar nerbitake infographic iki, Rute kanggo Rekrut: Tren Paling Anyar ing Hiring Pemasaran Konten, sawetara statistik sing migunani sing cocog karo panjaluk bakat pemasaran konten sing nyapu industri pemasaran online.

Infographic dipasangkan karo whitepaper luar biasa Kapost, Rekrut Tim Impen: Buku Pegawean Pemasaran Konten. Kalebu ing whitepaper yaiku tampilan sing ora bisa ditrapake saka profesional pemasaran konten Ann Handley, Joe Chernov, Lan Jason miller. Download salinan!

tren-top-in-content-marketing-hiring1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.