Apa sing Nggawe Analis sing Apik?

Analis

Ing KTT Optimisasi Pemasaran eMetrics, kita ngobrol kanthi apik babagan analis data sing apik. Kanthi ruangan sing kebak analis ing ruangan, dadi pitakonan sing apik banget. Umume, tim sing aku kerjane setuju yen ana analis bisnis lan analis data - lan pangarep-arep kanggo masing-masing beda-beda.

Pangertosan Wawasan lan Tindakan

Analis bisnis nyedhiyakake informasi kanthi format sing ngidini keputusan bisa digawe kanthi tujuan bisnis. Analis data mung nyedhiyakake data. Loro-lorone kudu ngekspresikake data kanthi kualitatif kanthi cara sing disesuaikan karo pamirsa lan pamirsa bisa nggawe kesimpulan kanthi paling ora bingung.

Ana konsensus manawa kekuwatan pengaruh analis minangka faktor gedhe. Chris Worland saka Microsoft sijine analis ing 3 ember sing wicaksana - ing pesen taker, ing influencer, Lan keputusan sing dipercaya. Budaya lan struktur organisasi sampeyan bakal nemtokake bobot pengaruh analis sampeyan.

Andrew Janis nggayuh kemampuan analis kanggo misahake data sing menarik lan bisa ditrapake. Kabeh setuju manawa karakteristik analis data sing sukses yaiku kemampuan kanggo mbungkus konteks lan ngubengi data lan disesuaikan karo pamirsa, ngerti bisnis lan industri, lan dadi master visualisasi.

Ora diraguhi manawa ana perusahaan gedhe bisa sukses utawa gagal adhedhasar kemampuan lan pengaruh Analis. Kanggo perusahaan sing ora akeh, karyawan sampeyan asring nganggo topi sing beda - kabeh duwe wong sing nganalisa data lan menehi asil. Milih analis sing hebat (utawa karyawan sing nganalisa) penting banget kanggo sukses utawa kegagalan perusahaan sampeyan. Pilih kanthi wicaksana.

2 Komentar

  1. 1

    Analis Bisnis uga kudu apik ing analisis tren lan identifikasi. Wiwitan 3 - 6 wulan bisa nggawe utawa ngrusak produk utamane ing sektor teknologi siklus urip sing cendhak.

  2. 2

    kirim gedhe! Kita wong kreatif berkembang ing informasi sing analis gedhe nggawa menyang meja kanggo nggawe bahan marketing langsung terobosan. We need liyane analis gedhe kanggo langkah ngarep lan tengah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.