Video Hippo: Ningkatake Tarif Tanggepan Penjualan Kanthi Adol Video

Hippo Video Sales Prospecting

Kothak mlebuku rame, aku ngakoni. Aku duwe aturan lan folder pinter sing fokus ing klien lan sakbenere kabeh liyane tiba ing pinggir dalan kajaba iku narik kawigatenku. Sawetara pitches dodolan sing metu yaiku email video pribadi sing wis dikirim menyang aku. Ndeleng wong ngomong karo kula pribadi, mirsani pribadine, lan cepet njelasake kesempatan kanggo kula makarya… lan aku yakin sing aku nanggapi luwih asring.

Aku dudu siji-sijine… adol video minangka sarana wutah sing dhuwur kanggo tim dodolan kanggo nembus prospek karo akeh perusahaan sing ndeleng tingkat respon luwih saka 300%.

Hippo Video Sales Engagement

Video Hippo nyedhiyakake platform sing gampang kanggo tim dodolan sampeyan kanggo mbangun kapercayan, menehi nilai lan nuwuhake hubungan karo prospek kanthi bantuan video REAL lan manungsa. Nalika antarmuka panganggo sing prasaja… terintegrasi langsung menyang taskbar sampeyan, bedane nyata saka Video Hippo yaiku macem-macem integrasi kanggo nglacak aktivitas dodolan ing meh kabeh email, manajemen hubungan pelanggan (CRM), lan platform ngaktifake dodolan.

Video Hippo mbisakake tim dodolan sampeyan ngrekam video kanthi siji klik, nggabungake lan nuduhake video kanthi lancar tanpa ngalih platform, lan banjur nglacak tingkat respon kanggo ngoptimalake kemajuan lan ningkatake dodolan luwih akeh.

Fitur Platform Video Hippo

  • video Editing - Wenehi video kanthi aliran sing cocog sing dikarepake kanthi pilihan kanggo ngilangi jeda sing kikuk, ngethok obyek sing ora dikarepake, burem ekstra supaya fokus, ukuran ukuran rasio aspek, lan spruce kanthi nambahake emojis span utawa callouts.
  • Latar mburi Virtual - Nggawe latar mburi video sing disenengi karo teknologi latar mburi virtual.
  • Video Overlay - Entuk pesen kanthi efektif kanthi nambah teks lan gambar menyang video sampeyan.
  • GIF Semat - Ngadeg ing kothak mlebu panampa kanthi gambar cilik GIF animasi sing diputer nalika mbukak email sampeyan.
  • kaca - Ekspor video menyang YouTube, G Suite, lan platform liyane kanthi langsung tanpa repot. 
  • Telpon-Kanggo-Tumindak - kalebu tautan khusus kanggo nggawe rapat, utawa tambahake tombol Telpon-Kanggo-Tindakan sing digawe khusus kanggo nggawe jadwal demo utawa nelpon.
  • Kaca Penjualan Pribadi - Pandu timbal saka siji video menyang perpustakaan video liyane sing bisa nulungi riset lan perjalanan pelanggan.
  • Video Teleprompter – Ora saben wong bisa ngomong fasih tanpa rencana… Hippo Video wis dibangun ing teleprompter kanggo mbantu lumaku liwat TCTerms tombol utawa pitch rinci.
  • Nelusuri Prospek & Analitik – Priksa kinerja video, rata-rata tingkat nonton, total muter, nuduhake, demografi, pamirso unik, lan aktivitas sing teka saka video.
  • integrasi - Integrasi karo Gmail, Outlook, Salesforce, Hubspot, Outreach, SalesLoft, LinkedIn Sales Navigator, Pipedrive, ActiveCampaign, Slack, Zoom, Zapier, lan piranti liyane supaya aktivitas lan respon sampeyan didokumentasikake lan dilacak kanthi lengkap.

Aside saka platform, langganan kanggo Video Hippo kalebu pembinaan lan strategi nyata saka Jeffrey Gitomer.

Coba Video Hippo Gratis

Pambocoran: Aku afiliasi kanggo Hippo Video lan aku nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.