Napa Alat Kolaborasi Kreatif Kebutuhan Kanggo Tim Sampeyan Kanggo Sejahtera

survey kolaborasi kreatif

Hightail nerbitake asil sing pertama Survei Kolaborasi Kreatif. Survei kasebut fokus ing kepiye tim pemasaran lan kreatif nggawe kolaborasi konten asli sing dibutuhake kanggo ndamel kampanye, ngirim asil bisnis lan nambah penjualan lan penghasilan.

Kurang Sumber Daya lan Tambah Panjaluk sing Nggawe Kreatif

Kanthi tambah akeh konten ing kabeh industri, kebutuhan kanggo konten sing unik, menarik, informatif, lan berkualitas tinggi saiki wis mutlak. Algoritma telusuran mbutuhake, jaringan sosial berkembang, lan bathi bisnis. Nanging, nalika panjaluk munggah, kreatif digawe diremes.

Luwih saka 1,000 profesional pemasaran lan kreatif nanggapi, menehi masukan yen proses kolaborasi kreatif banget ngepenakke, boros banget, lan ngencerake kualitas konten kreatif. Proses kolaborasi kreatif sing ora efektif, ora ngepenakke, ngrusak moral tim lan nyebabake output kreatif kanthi negatif.

Konten asli kanthi kualitas apik nyebabake pertumbuhan. Tim pemasaran ditantang kanggo entuk panjaluk sing tambah lan ngasilake konten asli liyane sing dipersonalisasi, relevan, memenuhi pedoman merek lan kualitas paling dhuwur, lan sing paling penting kudu nggunakake sumber daya sing padha. Masalah iki saya tambah saya mendesak lan tim paling apik ngupayakake cara inovatif kanggo kolaborasi - wiwit konsepsi nganti rampung - kanggo nggayuh permintaan sing saya gedhe. CEO Hightail, Ranjith Kumaran

87% kreatif setuju yen organisasi kudu njaga kualitas konten kanthi gampang njongko sumber daya sing ana kanggo memenuhi panjaluk konten.

  • 77% kreatif setuju yen proses kreatif lan persetujuan disetujoni minangka stres
  • 53% materi kreatif ujar yen tambah stres minangka asil saka akeh wong sing melu kajian isi lan nyetujoni
  • 54% kreatif setuju manawa tim pemasaranane mundur, amarga stres
  • 55% materi iklan khawatir bakal entuk akeh permintaan kanggo konten sing luwih dhuwur lan berkualitas
  • Luwih saka 50% kreatif nggawe kabeh bagean proses pangembangan kreatif bermasalah

Ora mung "mung" masalah pemasaran, nanging ngrusak kabeh bisnis

Proses sing rusak regane dhuwit nyata, lan wektu tundha kena kanggo tuwuhing pendapatan sing luwih alon:

  • 62% pracaya wektu lan dhuwit dadi boros nalika mbenerake salah paham lan salah komunikasi sing kedadeyan saka proses sing rusak.
  • 48% ujar manawa duweke tuwuhing bathi wis lara amarga dheweke ora bisa ngirim konten sing berkualitas kanthi cepet;
  • 58% ujar nambah dodolan lan bathi minangka mupangate bisnis paling gedhe kanggo ngatasi tantangan sajrone proses kolaborasi kreatif
  • 63% ujar manawa ora bisa nyoba macem-macem kreatif kaya sing dikarepake, matesi pengaruh investasi media

Tim Nggoleki Cara Kolaborasi sing Luwih Apik

Sanajan tim pemasaran lan kreatif bisa uga sambat, 85% ujar manawa kerja sama lan kolaborasi - yen apik - bisa dadi salah sawijining pekerjaan sing paling apik. Nalika panliten kasebut ngumumake manawa 36% percaya yen ora ana solusi teknologi kanggo ngatasi masalah sing diadhepi kanthi kolaborasi kreatif, iku ora bener.

Kita sejatine nggunakake Hightail karo klien kita dhewe kanggo mbantu mriksa grafis, animasi, podcast, lan video karo klien. Platform kasebut nyedhiyakake antarmuka sing bersih kanggo ideasi tim, manajemen aset, visibilitas, umpan balik, lan persetujuan.

kolaborasi kreatif

Komentar siji

  1. 1

    Artikel apik Doug!

    Iki alesan liyane sing kreatif mbutuhake alat kolaborasi - bisa ningkatake produktivitas kanthi kerja ing omah paling ora sawetara dina seminggu.

    Deleng, proses kreatif mbutuhake sawetara wektu sepi kanggo dadi kreatif. Cubicle Farms wis ngrusak ing papan kerja, umume. Iku mung akeh harder kanggo njaluk menyang Zone lan tetep ana cukup suwe kanggo entuk asil tanpa gangguan pancet.

    Banjur ana komuter. Aku digunakake kanggo mbuang 3 jam dina nyopir bolak-balik menyang proyek ing Silicon Valley. Jam-jam kasebut ora nguntungake majikanku utawa aku - wektu wis ilang lan nambah stres.

    Bayangake mbalekake 3 jam kasebut malah 2 dina seminggu-6 jam produktivitas luwih akeh. Lan, bisa uga luwih produktivitas ing kantor omah sing sepi.

    Nanging, mung bisa digunakake yen sampeyan isih bisa kolaborasi lan ora dipotong.

    Iki minangka salah sawijining perkara sing daklakoni nalika nerangake sistem produktivitas sing digunakake kanggo karyaku dhewe. Minangka Solopreneur, aku wis mbangun bisnis online sing entuk 4.5 yuta pengunjung saben taun lan ngasilake penghasilan sing apik. Ora ana cara sing bisa ditindakake tanpa ngedongkrak produktivitas.

    Aku nerangake sistemku ing kursus online gratis sing kasedhiya ing kene:

    http://bobwarfield.com/work-smarter-get-things-done/

    Utamane fokus ing kabutuhan kreatif, mula muga-muga para pamaca bisa entuk manfaat.

    Looking nerusake kanggo kirim gedhe sabanjuré.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.