Pendidikan Tinggi lan Revolusi Foursquare

papat

Universitas wis rame ing media sosial! Dheweke ana ing Twitter, Facebook lan wiwit nggunakake aplikasi geolokasi kaya Foursquare. Napa iki bakal bisa digunakake? Umume calon siswa njupuk keputusan babagan sekolah ing tur kampus. Dadi, nggawe kesan sing apik sajrone tur pertama. Foursquare ngidini universitas bisa njelajah kampus kanthi cara sing anyar. Aplikasi kasebut bisa digunakake kanggo menehi tips supaya prospek ngerti tujuane lan apa sing kudu ditindakake sajrone dolan. Alasan liyane kanggo universitas nggunakake aplikasi geolokasi yaiku:

  • Tudingake tradhisi
  • Nuduhake kasunyatan sing ora dingerteni
  • Nuduhake informasi babagan landmark, bangunan, lan alamat
  • Alamat pitakon sadurunge dijaluk (keamanan, pandhu arah)
  • Menehi hadiah lan lencana kanggo nyengkuyung siswa anyar njelajah kampus
  • Nuduhake tradhisi sekolah
  • Coba siswa mlebu komunitas ing kampus
  • Nampa saran saka alumni

Penggunaan liyane kanggo Foursquare ing universitas yaiku kanggo alumni "kampus maneh". Foursquare bisa mbantu dheweke ngerti apa sing kedadeyan sawise lulus. Contone, alum bakal mriksa lan ndeleng bangunan anyar. Lansekap sing beda bisa dadi penting kanggo sawetara wong sing ngunjungi Universitas…. wektu bakal ngomong ing siji. Nambahake fitur kasebut minangka aplikasi sing bakal nuduhake tujuan bangunan anyar lan sejarah "anyar". Iki mbantu para alum supaya bisa nyambung lan ora bakal kelangan.

Harvard minangka salah sawijining sekolah sing nggunakake Foursquare. Dheweke nawakake informasi sejarah lan perkara sing nyenengake ing kampus, sing bisa ditemokake ing Foursquare miturut Harvard kaca Universitas Harvard duwe sawetara kaca ing Foursquare amarga akeh bangunane.

whrrl.png

Universitas dikenal duwe akeh acara. Aplikasi sing beda kanggo mbantu nuduhake kabeh acara kasebut yaiku WhrrlAplikasi iki ngidini pangguna mriksa-in uga ngunggah foto lan pesen kanggo nuduhake babagan acara kasebut. Aplikasi iki duweni potensi kanggo nggabungake siswa lan alumni anyar. Dheweke sambung karo pengalaman sing dituduhake lan bisa ndeleng kanthi nyata apa sing kedadeyan ing acara ing kampus. Miturut Mashable, ing wulan Mei 2010, Universitas St. Edwards nggunakake Whrrl kanggo mengeti upacara wisudane.

Insentif liyane kanggo universitas kanggo miwiti nggunakake aplikasi geolokal yaiku jumlah data sing bisa dikoleksi. Data kasebut bisa nuduhake acara apa sing paling asring dirawuhi, demografi, budaya kuliah lan bisa njupuk keputusan adhedhasar apa sing ditanggepi siswa. Institusi pendidikan sing luwih dhuwur sing nganut aplikasi geoloaction bakal ndhisiki game lan bakal bisa nyambung karo para siswa kanthi cara sing terkenal.

2 Komentar

  1. 1

    Kyle, matur nuwun kanggo kiriman apik iki. Aku spesialis komunikasi ing perguruan tinggi seni liberal cilik ing Moorhead, Minnesota (http://foursquare.com/concordia_mn). Kita ora duwe akeh siswa sing nggunakake, nanging golek cara kanggo nggedhekake basis pangguna lan muga-muga bisa nambah rekrutmen.

    Apa sampeyan mikir yen luwih penting duwe spesial utawa tips ing kampus? Kita wis ngupayakake nambah tips nanging nyoba ngupayakake nggabungake insentif ing Foursquare. Apa sampeyan duwe saran?

  2. 2

    Matur nuwun Kyle kanggo njelajah kemungkinan nggunakake media sosial dening Universitas. Pendidikan Tinggi ana ing sangisore Revolusi. Iki ngluwihi lan ngluwihi Teknologi Informasi nanging adhedhasar Ilmu, Ilmu Pengetahuan, Teknologi Pangolahan Ilmu lan Industri Pangetahuan. 

    'Knowmatics - Revolusi Anyar ing Pendidikan Tinggi' Jurnal Forum Universitas Dunia 4,1,2011: 1-11 ngrembug babagan sawetara masalah kasebut kanthi jero kajaba Teori Konsumsi-Produksi, Knowmatics lan Industri Pangetahuan Mathew. Masalah sing gegandhengan ditangani http://www.slideshare.net/drrajumathew

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.