Ndhelikake Lengganan Sampeyan Ora Strategi Retensi

tombol mbatalake

Kita ngevaluasi akeh layanan supaya bisa nulis babagan ing blog utawa digunakake kanggo klien. Siji teknik sing diwiwiti kanthi luwih akeh yaiku layanan sing ngidini sampeyan miwiti akun kanthi gampang, nanging ora duwe cara kanggo mbatalake. Aku ora ngira iki minangka pengawasan… lan langsung mateni aku menyang perusahaan.

tombol mbatalakeAku ngenteni udakara 15 menit esuk iki. Layanan ngawasi media sosial ditawakake a nyoba gratis dadi aku ndaftar. Sawise udakara 2 minggu, aku wiwit entuk email sing ngelingake yen sidhangku wis meh rampung. Sawise 30 dina, aku wiwit nampa email saben dina sing ngandhani yen aku wis entek lan duwe link menyang ngendi aku bisa nganyarke menyang akun mbayar.

Email iku link langganan nggawa aku menyang kaca login akun. Grrr… kudu mlebu log kanggo langganan luwes. Amarga aku isih mlebu, aku mikir bakal mbatalake akun kasebut. Aku menyang kaca opsi akun lan siji-sijine opsi yaiku opsi upgrade sing beda - ora ana pilihan sing dibatalake. Malah ing cetakan apik.

Mesthine, uga ora ana cara kanggo njaluk dhukungan. Mung FAQ. Tinjauan cepet babagan FAQ lan ora ana informasi babagan mbatalake akun kasebut. Matur nuwun, telusuran internal FAQ menehi solusi. Tautan batal sing dikubur ing tab sing ora jelas ing profil pangguna.

Iki ngelingake aku babagan industri koran ... ing endi sampeyan bisa mlebu online, nanging sampeyan kudu nelpon lan ngenteni nalika ngomong karo wakil layanan pelanggan kanggo mbatalake lengganan. Lan… tinimbang mbatalake, dheweke nyoba nawakake pilihan lan hadiah liyane. Aku wis telpon karo wong-wong iki sing nesu banget lan banjur mbaleni "mbatalake akun" nganti bola-bali.

Para sedulur, yen iki duweke strategi retensi, sampeyan duwe tugas sawetara. Lan, sampeyan masking masalah karo produk utawa layanan kanthi ora nggawe retensi pelanggan sing sejati. Mungkasi! Mbatalake produk utawa layanan mesthine kudu gampang kaya ndaftar kanggo siji.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.