Hey DAN: Kepiye Swara kanggo CRM Bisa Nggedhekake Hubungan Penjualan lan Tetep Waras

Hey Dan: Transkripsi Voice to CRM

Ana mung akeh banget rapat-rapat kanggo Pack menyang dina lan ora cukup wektu kanggo ngrekam titik tutul terkenal. Malah tim pra-pandemik, sales lan marketing biasane duwe luwih saka 9 rapat eksternal saben dina lan saiki nganggo sprei kerja remot lan hibrida kanggo jangka panjang, volume rapat virtual saya mundhak. Tetep cathetan akurat saka rapat-rapat iki kanggo mesthekake yen sesambetan sing nurtured lan data kontak terkenal ora ilang wis dadi tugas daunting lan wektu akeh, lan ing ngendi swara kanggo solusi CRM bisa tuku wektu, ndhukung generasi timbal lan ngirit energi.

Hei DAN Voice kanggo Asisten CRM

Voice kanggo asisten CRM Hey DAN transcribe rapat-rapat lan celengan rincian kontak lan patemon njupuk-aways seamlessly menyang database CRM. Favorit Fortune 500, asisten swara iki bisa digunakake karo CRM, kalebu Salesforce, MS Dinamika, Lan Hubspot. Ngapikake adopsi CRM, nambah kualitas data liwat 200%, lan ngirim rata-rata 4-6 jam saben minggu wektu sade tambahan. Kanthi tujuan nambah wawasan klien lan ngilangi beban administratif, nduweni fungsi app lan protokol keamanan sing ketat kanggo njupuk cathetan rapat, kertu bisnis, ngatur tindak lanjut lan ngatur biaya.

Kepiye Akurasi Voice to CRM ing Hey DAN Support Lead Generation?

Mesthekake yen tindakake-munggah digawe kanggo wong sing tepat ing wektu sing tepat lan tim dodolan dilengkapi karo intelijen latar mburi sing bener, minangka komponen penting saka strategi penjualan sing sukses. Hey DANRiset nuduhake yen wakil dodolan ngenteni sedina sadurunge ngetik cathetan rapat menyang sistem CRM, nganti 40% rincian keterlibatan kasebut ilang. Kanggo nguatake tim dodolan supaya bisa nindakake apa sing paling apik, mbangun lan nguatake hubungan sing saling migunani, entri data CRM sing akurat lan pas wektune iku kritis. Piranti lunak Voice to CRM nawakake solusi sing cepet lan tepat. 

Sajrone dekade kepungkur, layanan transkripsi patemon kanggo database CRM wis pindhah saka operasi sumber daya manungsa kabeh menyang asisten robot. Sing nggumunake, sanajan isih anyar ing game kasebut, bot-bot kasebut uga bisa menehi tingkat akurasi sing apik banget. 

Kita wis ndeleng akurasi swara menyang CRM saya tambah akeh sajrone sawetara taun kepungkur, kanthi tingkat kesalahan mudhun saka 19% ing taun 2019 dadi 12% ing taun 2021. Solusi Voice to CRM terus nambah algoritma lan tim editorial menehi priksa tambahan kanggo mesthekake yen kesalahan transkripsi output diminimalisir nganti udakara 1% - kombinasi sing kuat iki sebabe perusahaan Fortune 500 dipercaya. Marrying teknologi karo wong iku imbangan sampurna antarane kang efisien lan njupuk iku tengen.

Kate Zeid, SVP Pertumbuhan & Operasi ing Hey Dan

Kabeh wektu iki nyimpen lan njupuk data akurat bisa digunakake kanggo Paint gambaran luwih cetha saka prospek lan nglengkapi tim sales kanggo njupuk pendekatan luwih sakabehe kanggo nutup kesepakatan. Data sing kuat bisa nyebabake sambungan magis, kayata ngenali asimetri informasi antarane apa sing pengin disinaoni pelanggan lan apa sing dingerteni tim sales babagan produk. Bisa ngaktifake tim kanggo ngukur sepira anget timbal lan melu maneh ing wektu sing tepat lan kanthi cara sing paling apik. Analisis data kanthi skala uga bisa nyebabake tren kabutuhan pelanggan lan menehi informasi babagan pangembangan produk utawa layanan sabanjure.

Bangunan Sales Team Kesinambungan

Attrition tim sales bisa dadi tantangan, ing pirang-pirang industri, jabatan karyawan sales bisa kurang saka 2 taun. Kajawi ngatur sirah saka recruiting panggantos kanggo pemain kuwat, punika heartache sing duweni potensi ilang sesambetan customer kang wis dibangun-munggah liwat wektu lan biaya potensial forfeiting bisnis. 

Memori data rapat sing akurat lan jero minangka kunci kanggo perencanaan suksesi. Kanthi mesthekake yen rincian patemon pelanggan, saka nomer kesepakatan potensial sing disepakati Zoom nganti ngelingi ngucapake salam marang pendiri ing ulang taun bisnis, disetel kanthi cepet lan jelas ing database CRM, sampeyan wis sukses ngamanake masa depan hubungan kasebut.

At Hey DAN swara kita menyang piranti lunak CRM wis transkripsi liwat 1 yuta rapat, makili luwih saka 620,000 menit audio. Nyedhiyakake memori institusional kanthi ngirim data cerdas kanggo tim dodolan Fortune 500 lan klambi wirausaha sing luwih cilik, njamin kesinambungan hubungan lan pungkasane nyurung dodolan.

Kate Zeid, SVP Pertumbuhan & Operasi ing Hey Dan

Piranti lunak sing kompatibel karo CRM, Hey DAN, bisa ngenthengake wektu ngeling-eling rincian akeh rapat sing ditindakake sajrone dina sing sibuk. Uga nyemangati yen swara sing berkembang dadi teknologi CRM iki terus-terusan ningkatake rekaman trek akurasi sing nyengsemake, amarga algoritma terus nutup celah antarane kelingan manungsa lan kemampuan bot.

Book Hey DAN Demo Panjenengan Dina

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.