Mangkene Cara Ngoptimalake Blog kanggo Pemasaran Konten

Layar layar 2014 07 24 ing 2.11.24 PM

Ora preduli apa jinis konten sing digawe, blog sampeyan kudu dadi pusat kanggo kabeh marketing konten. Nanging kepiye sampeyan nggawe manawa sistem saraf pusat wis digawe sukses? Untunge, ana sawetara tweak sederhana sing bakal nambah distribusi lan nggawe manawa para pengikut sampeyan ngerti persis apa sing bakal ditindakake sabanjure.

Saiki aman yen wong seneng gambar. Nyatane, artikel kanthi gambar luwih saka 2x luwih bisa dituduhake tinimbang artikel tanpa. Semono uga postingan blog sampeyan sing luwih visual, kemungkinane bakal dituduhake. Priksa manawa tombol panganggo sosial sing paling relevan ditempatake ing wiwitan saben postingan lan sampeyan bakal bisa ndeleng 7x luwih akeh sebutan.

Ing pandhuan visual ing ngisor iki, Kolom Lima lan Onboardly nuduhake sawetara tips babagan manawa blog sampeyan wis dioptimalake lan siap kanggo pengunjung, bareng lan konversi. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan saluran distribusi paling apik kanggo konten sampeyan, cara ngoptimalake saben saluran kanggo asil maksimal, entuk penempatan media lan ngukur ROI - sampeyan bisa ndownload Pandhuan Ultimate Distribusi Konten.

 

HowtoOptimizeblogFINAL

 

Ayo ngerti apa liyane sing sampeyan lakoni supaya para nonton maca blog ing ngisor iki ing komentar.

3 Komentar

  1. 1

    Hai, aku nggawe blog ing wordpress lan artikel iki mbantu aku ngoptimalake. Luwih saka konten, info grafis nerangake kanthi akeh. Saiki aku ngerti babagan tampilan blog. Matur nuwun kanggo kirim.

  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.