Kawut Sukses karo Teori dhewe

komplotan

Konten ing situs iki wis entheng sawetara minggu kepungkur - bakal dakpethik. Aku luwih aktif maca, ngomong lan makarya ing wulan pungkasan lan mengaruhi blog. Sanajan isine saiki wis ora aktif, pikiranku lagi lincah karo konten sajrone sawetara minggu sabanjure, dadi manawa tetep tetep karo aku. Yen ora cukup, aku nutup sponsor pungkasan kanggo Hadiah $ 1,000 - Vontoo. Kita nggarap demo Vontoo sing apik banget kanggo kiriman!

21Sf0CG% 2BoKL. AA SL16021Sf0CG% 2BoKL. AA SL160Minggu iki aku rampung Dhewe, buku dening Mark Earl. Aku ora yakin yen wis ngentekake luwih akeh wektu nganggo buku ing taun iki, minangka maca sing luar biasa lan aku nyaranake marang para pemasar.

IMHO, Kewan bisa wis dadi buku bisnis sing paling penting sing bakal diwaca taun iki - kajaba aku mikir Mark tundhuk karo sawetara teori lan kesimpulane dhewe. Tandha diterangake ing jaket minangka

Salah sawijining praktisi komunikasi paling penting ing donya lan pamikir utama babagan merek, pemasaran lan prilaku konsumen.

Nalika maca bukune Mark, aku nemokake sawetara bukti yen Mark nduwe pandangan sinis babagan agama teratur lan politik sayap kanan. Iki minangka rong topik sing kita pikirake supaya ora bisa ditindakake, nanging topik Mark kanggo ngowahi prilaku massa ora bisa ngomong karo rong topik sing luwih pola sawise komplotan. Luwih ora ngganggu saben wong sing jero, Mark menehi komentar sinis lan nuli ditinggalake. Sajujure, aku angel nyerna buku liyane amarga iki. Ora nguntungake - lan bisa uga nuduhake sebabe aku ngentekake wektu akeh karo buku kasebut. Mark duwe akeh informasi sing luar biasa, mula aku kudu meksa golek info sing apik lan ora nggatekake tembakan ing kene.

Kewan Politik

Kesimpulan nomer loro kanggo buku kasebut yaiku Individu ora bisa dipercaya (yen ora umum ora relevan) minangka saksi. Nanging, ing bab sing padha karo Mark nggawe kesimpulan iki, dheweke njupuk 'George penasaran' lan kemenangan George Bush ing pemilihan taun 2004. College electoral minangka keputusan sing apik sing digawe dening para leluhur negara iki kanggo mesthekake manawa suara populer ora mesthi nggawe presiden lan ngomongake keprihatinan Mark babagan prilaku, risiko lan hadiah sing ana gandhengane karo mentalitas komplotan.

Yen Amerika Serikat duwe pemilihan populer sing nemtokake dadi presiden, 90% Amerika Serikat bakal ditinggalake lan kanca-kanca ing Washington mung nggatekake kutha-kutha paling gedhe. College electoral nyedhiyakake keseimbangan sing mbutuhake pamrentah menehi perhatian luwih saka mung mayoritas ... dheweke kudu nggatekake negara-negara. Sejatine, pemilihan kasebut menang ing Florida lan Ohio, nanging tanpa perguruan tinggi pemilihan, negara-negara kasebut bakal ora duwe suara nalika pemilihan kasebut.

Aku yakin bukune Mark bakal luwih apik yen ngrembug babagan keseimbangan popularitas vs persyaratan pemilihan perwakilan Amerika Serikat lan kepiye nambah "Impen Amerika" kanthi menehi kabeh hak kanggo golek kabegjan, ora mung sing paling penting wilayah pedunung.

Kewan Agama

Gambar liyane sing aku weruh ing buku kasebut yaiku pungkasane,

saiki kita ngerti manawa bumi kaya bal sing, adoh saka pusat sistem tata surya kita kaya Greja Roma sing mulang sadurunge ... ”

Mesthi wae Greja Romawi mulang sing! Iki minangka kapercayan umum nalika iku lan kudu disalahake. Sing mbutuhake wektu lan kapan wis ana, ilmu pengetahuan ditulis maneh.

Kesimpulan 4 ngomong dadi luwih andhap asor lan ngomong karo individu kasebut. Napa Mark menehi referensi babagan Gereja ing sentimen? Apa prekara kasebut yaiku Greja? Kanggo wong-wong sing ngakoni regane Greja saiki lan pirang-pirang abad kepungkur, kita kabeh kudu ngakoni manawa, kanthi kesalahan lan ketidaktahuan, Greja nggawe dhasar sekolah saiki. Kaya dene Greja ing jaman biyen, mbesuk kita bakal ngerti manawa kita sinau samubarang sing salah kaya sing ditulis dening para sarjana sing paling cerdas. Kita kudu luwih andhap asor.

Kewan Lingkungan

Dibungkus ing Politik lan Pendidikan yaiku pangerten babagan Lingkungan. Mark menehi komentar kaya-kaya minangka kesimpulan sadurunge yen industri Minyak nyebabake lingkungan kanggo lingkungan. Iki langganan 'the Herd'. Nyatane, ana akeh mangu-mangu ing komunitas ilmu yen iki babar pisan.

Mupangat ing masing-masing wilayah kasebut lan ora nyinaoni sains sejatine pengaruh kasebut minangka gangguan lan kudu dianalisis kanthi detil kaya Mark karo kabeh topik liyane ing buku kasebut. Sepisan maneh, aku nemokake buku iki ora larang regane - nanging dakkira Mark bisa uga nduwe tampilan sing luwih bijaksana ing saben wilayah kasebut lan luwih akeh pengaruhe.

3 Komentar

  1. 1

    Mangga tetep mbukak pikiran nalika mikir babagan telung item kasebut. Telu-telu kasebut ana tuduhan politik lan bisa nyebabake sampeyan mutusake kanggo mandheg maca blogku. Muga-muga ora!

    1. Aku dudu penggemar Bush, utamane babagan erosi hak-hak Konstitusional kita. Nalika kita kelangan kebebasan kaya iki, aku yakin manawa para teroris pancen menang.
    2. Aku uga ora penggemar agama diatur – Aku ora mikir sampeyan bakal nemokake siji ayat ing Kitab Suci sing telpon kanggo Gréja ageng sing biaya yuta dolar lan sway politik dial. Nanging aku yakin manawa Gréja nggawe prabédan gedhe ing masyarakat. Aku wis ndeleng prabédan langsung, sumbangan jutaan dolar menyang komunitas lan wong sing mbutuhake.
    3. Aku dudu ahli lingkungan, nanging aku pengin ndeleng kita mandheg ngisi TPA lan gumantung ing negara liya kanggo minyak kita. Mbantu lingkungan mbantu ing panyebab kasebut, mula aku cenderung condong ing arah kasebut.
    • 2

      Kiriman sing apik banget, Doug. Aku ora bisa ngrungokake sawetara host radio / TV maneh (loro ing sisih tengen lan kiwa) b / c padha ora bisa ndeleng loro-lorone sadurunge nggawe keputusan. Kayane pamikiran lan investigasi wis njupuk backseat kanggo nyerep informasi lan mlumpat menyang keputusan adhedhasar emosi sing kita conjured adhedhasar pengalaman kita. Aku mikir sapa wae ing mripat umum, sapa wae sing diwenehi swara umum, panulis, editor, warta, kabeh kita, malah sing blog, duwe tanggung jawab marang publik kanggo menehi argumentasi lan informasi sing luwih rasional. Aku ora tansah setuju karo sampeyan, nanging aku tansah rumangsa yen sampeyan nindakake iki kanthi apik. Mulane aku terus maca. . .

      Akhir-akhir iki aku terus-terusan ngeling-eling babagan apa sing dakrungu nalika isih enom, "Kabeh kanthi moderat. . .”

      JH

  2. 3

    Doug, kiriman sing apik. Kanggo luwih analitik (nanging ora kanggo kuantitatif) katon ing fenomena sing padha, tanpa barbs agama lan politik, mriksa metu "Kawicaksanan Crowds" dening James Surowiecki. Iku salah siji saka buku awal ing "pasar prediktif" kang ora persis apa Herd, nanging mesthi ana hubungane. Ing premis dhasar sampeyan bisa nyiyapake "pasar" ing, ngomong, Pemilu 2008 lan duwe wong "tuku" opsi kontrak kanggo sing padha mikir bakal menang. Yen asile menang, ana sawetara bentuk ganti rugi. Wong akeh luwih pinter tinimbang ahli individu utawa klompok cilik lan nduweni daya prediksi sing luwih kuat tinimbang polling. Ana sinau ing Univ. Iowa sing nindakake iki kanggo pemilihan presiden lan aku lali carane adoh bali, nanging aku ora mikir sing wis ora kejawab!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.