Kawut Sukses karo Teori dhewe

komplotan

Konten ing situs iki wis entheng sawetara minggu kepungkur - bakal dakcekel. Aku luwih aktif maca, ngomong lan makarya ing wulan pungkasan lan mengaruhi blog. Sanajan isine saiki wis ora aktif, pikiranku bales karo konten sajrone sawetara minggu sabanjure, dadi manawa tetep tetep karo aku. Yen ora cukup, aku nutup sponsor pungkasan kanggo Hadiah $ 1,000 - Vontoo. Kita nggarap demo Vontoo sing apik banget kanggo kiriman!

21Sf0CG% 2BoKL. AA SL16021Sf0CG% 2BoKL. AA SL160Minggu iki aku rampung Dhewe, buku dening Mark Earl. Aku ora yakin yen wis ngentekake luwih akeh wektu nganggo buku ing taun iki, minangka maca sing luar biasa lan aku nyaranake marang para pemasar.

IMHO, Kewan bisa wis dadi buku bisnis sing paling penting sing bakal diwaca taun iki - kajaba aku mikir Mark tundhuk karo sawetara teori lan kesimpulane dhewe. Tandha diterangake ing jaket minangka

Salah sawijining praktisi komunikasi paling penting ing donya lan pamikir utama babagan merek, pemasaran lan prilaku konsumen.

Nalika maca bukune Mark, aku nemokake sawetara bukti yen Mark nduwe pandangan sinis babagan agama teratur lan politik sayap kanan. Iki minangka rong topik sing kita dugaake ora bisa ditindakake ing bisnis, nanging topik Mark kanggo ngowahi prilaku massa ora bisa ngomong karo rong topik sing luwih pola sawise komplotan. Luwih ora ngganggu saben wong sing jero, Mark menehi komentar sinis lan nuli ditinggalake. Sajujure, aku angel nyerna buku liyane amarga iki. Ora nguntungake - lan bisa uga nuduhake sebabe aku ngentekake wektu akeh karo buku kasebut. Mark duwe akeh informasi sing luar biasa, mula aku kudu meksa golek info sing apik lan ora nggatekake gambar ing kana-kene.

Kewan Politik

Kesimpulan nomer loro kanggo buku kasebut yaiku Individu ora bisa dipercaya (yen ora umum ora relevan) minangka saksi. Nanging, ing bab sing padha karo Mark menehi kesimpulan iki, dheweke njupuk 'George penasaran' lan kemenangan pemilu 2004 dening George Bush. College electoral minangka keputusan sing apik sing digawe dening para leluhur negara iki kanggo mesthekake manawa suara populer ora mesthi nggawe presiden lan ngomong karo keprihatinan Mark babagan prilaku, risiko lan hadiah sing ana gandhengane karo mentalitas komplotan.

Yen Amerika Serikat duwe pemilihan populer sing nemtokake dadi presiden, 90% Amerika Serikat bakal ditinggalake lan kanca-kanca ing Washington mung nggatekake kutha-kutha paling gedhe. College electoral nyedhiyakake keseimbangan sing mbutuhake pamrentah menehi perhatian luwih saka mung mayoritas ... dheweke kudu nggatekake negara-negara. Sejatine, pemilihan kasebut menang ing Florida lan Ohio, nanging tanpa perguruan tinggi pemilihan, negara-negara kasebut bakal ora duwe suara nalika pemilihan kasebut.

Aku yakin bukune Mark bakal luwih apik yen dheweke ngrembug babagan keseimbangan sing cocog karo persyaratan pamilihan umum saka Amerika Serikat lan kepiye nambah "Impen Amerika" kanthi menehi saben wong hak golek kabegjan, ora mung sing paling penting wilayah pedunung.

Kewan Agama

Gambar liyane sing aku weruh ing buku kasebut yaiku pungkasane,

saiki kita ngerti manawa bumi kaya bal sing, adoh saka pusat sistem tata surya kita kaya Greja Roma sing mulang sadurunge ... ”

Mesthi wae Greja Romawi mulang sing! Iki minangka kapercayan umum nalika iku lan kudu disalahake. Sing mbutuhake wektu lan kapan wis ana, ilmu pengetahuan ditulis maneh.

Kesimpulan 4 ngomong dadi luwih andhap asor lan ngomong karo individu kasebut. Napa Mark menehi referensi babagan Gereja ing sentimen? Apa prekara kasebut yaiku Greja? Kanggo wong-wong sing ngakoni regane Greja saiki lan pirang-pirang abad kepungkur, kita kabeh kudu ngakoni manawa, kanthi kesalahan lan ketidaktahuan, Greja nggawe dhasar sekolah saiki. Kaya dene Greja ing jaman biyen, mbesuk kita bakal ngerti manawa kita sinau samubarang sing salah kaya sing ditulis dening para sarjana sing paling cerdas. Kita kudu luwih andhap asor.

Kewan Lingkungan

Kabungkus ing Politik lan Pendidikan minangka pangerten babagan Lingkungan. Mark menehi komentar kaya-kaya minangka kesimpulan sadurunge yen industri Minyak nyebabake lingkungan kanggo lingkungan. Iki langganan 'the Herd'. Nyatane, ana akeh mangu-mangu ing komunitas ilmu yen iki babar pisan.

Mupangat ing masing-masing wilayah kasebut lan ora nyinaoni sains sejatine pengaruh kasebut minangka gangguan lan kudu dianalisis kanthi detil kaya Mark karo kabeh topik liyane ing buku kasebut. Sepisan maneh, aku nemokake buku iki ora larang regane - nanging dakkira Mark bisa uga nduwe tampilan sing luwih bijaksana ing saben wilayah kasebut lan luwih akeh pengaruhe.

3 Komentar

  1. 1

    Elingi pikiran sing mbukak nalika mikir babagan telung item iki. Kabeh telu kasebut dikenani biaya politik lan bisa nyebabake sampeyan ora gelem maca blog maneh. Muga-muga ora!

    1. Aku dudu penggemar Bush, apamaneh babagan erosi hak Konstitusi kita. Nalika kita kelangan kebebasan kaya iki, aku yakin manawa teroris kasebut pancen wis menang.
    2. Aku uga dudu penggemar agama teratur - ora mikir sampeyan bakal nemokake sak ayat ing Alkitab sing njaluk Greja gedhe sing regane mayuta-yuta dolar lan ngganggu politik. Nanging aku percaya manawa Greja nggawe prabédan gedhe ing masarakat. Aku wis ndeleng bedane, jutaan dolar sumbangan kanggo komunitas lan wong sing butuh.
    3. Aku dudu ahli lingkungan, nanging aku pengin ndeleng manawa kita ora mungkasi ngisi TPA lan gumantung saka minyak liyane ing negara liya. Ngewangi lingkungan bisa mbantu, mula aku cenderung mandheg menyang arah kasebut.
    • 2

      Pos sing apik banget, Doug. Aku rumangsa ora bisa ngrungokake maneh sawetara host radio / TV (loro ing sisih tengen lan kiwa) b / c sing ora bisa ndeleng loro-lorone sadurunge njupuk keputusan. Kayane pamikiran lan investigasi njupuk backseat menyang panyerepan informasi lan entuk keputusan adhedhasar emosi sing wis ditemokake adhedhasar pengalaman. Aku mikir sapa wae sing ana ing publik, sapa wae sing menehi swara publik, panulis, editor, warta, kita kabeh, sanajan blog kasebut, duwe tanggung jawab kanggo masarakat supaya menehi argumen lan informasi sing luwih rasional. Aku ora mesthi setuju karo sampeyan, nanging aku rumangsa yen sampeyan nindakake iki kanthi apik. Makane aku terus maca. . .

      Aku terus ngelingake akhir-akhir iki babagan aku krungu nalika isih enom, "Kabeh perkara kanthi moderat. . . "

      JH

  2. 3

    Doug, kirim apik tenan. Kanggo analisis sing luwih analitik (nanging ora kanggo kuantitatif), padha karo fenomena sing padha, tanpa larangan agama lan politik, priksa "The Wisdom of Crowds" dening James Surowiecki. Iki minangka salah sawijining buku awal babagan "pasar prediktif" sing ora persis karo apa sing digayuh Herd, nanging mesthi ana gandhengane. Premis dhasar yaiku sampeyan bisa nyiyapake "pasar" nalika pemilihan 2008 lan supaya wong duwe "tuku" kontrak opsi sing dikira bakal menang. Yen asil kasebut menang, ana sawetara bentuk ganti rugi. Akeh wong sing luwih pinter tinimbang ahli utawa klompok cilik lan duwe tenaga prediksi sing luwih kuwat tinimbang jajak pendapat. Ana studi ing Univ. Iowa sing nindakake iki kanggo pemilihan presiden lan aku lali sepira maneh, nanging aku ora ngira yen dheweke wis kliwat siji!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.