Pramuka Bantuan: Tambahake Layanan Pelanggan sing Skalable menyang Situs Sampeyan

helpdesk

Khusus: Gunakake tautan afiliasi kanggo njaluk 30% OFF langganan 3 wulan kanggo Paket Standar HelpScout.

Nalika para pamimpin prédhiksi manawa saben perusahaan saiki dadi perusahaan media, aku uga negesake manawa saben perusahaan uga mbutuhake layanan lan respons pelanggan sing hebat. Yen ana salah sawijining masalah sing bisa ngganggu upaya pemasaran media sosial, ora bakal nanggapi kanthi efektif marang panjaluk layanan pelanggan.

Bantuan Pramuka nyedhiyakake platform kanggo dhukungan pelanggan sing bisa diukur tanpa kerumitan lan manajemen platform meja pitulung lengkap. Bantuan Pramuka ora katon kanggo para pelanggan lan timbangan kaya meja pitulung liyane, nanging pengalaman pelanggan digawe kaya email biasa. Platform kasebut nduweni fitur kolaborasi sing ningkatake produktivitas tim lan ngidini sampeyan njaga tim ing kaca sing padha nalika seneng karo para pelanggan. Laporan uga kalebu, menehi metrik dhukungan sing bisa ditrapake ing pucuk driji supaya sampeyan bisa nglacak kinerja kanthi suwe.

Bisa uga fitur Pitulung Pramuka sing paling kuat yaiku kemampuan nggawe alur kerja rumit kanggo tanggapan otomatis, nuntun lan tugas, lan kegiatan tambahan.

alur kerja-helpdesk

Kajaba iku, Bantuan Pramuka nawakake sawetara add-on terintegrasi kaya Filter Balasan Otomatis uga integrasi pihak katelu Campfire, Kapsul, Aplikasi Google, Dhuwure, Hipchat, Hively, KISSmetrics, Klaviyo, Luwih apik, Olark, Cepet Keterlibatan, Voicemail, Zapier lan 180+ layanan web liyane. Sampeyan uga bisa nggawe aplikasi kustom dhewe karo API lan webhooks.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.