Nulungi Pemberontakan Pemasaran

Pambrontakan Pemasaran

Kaping pisanan ketemu Mark Schaefer, Aku langsung ngerti pengalaman lan pemahaman sing jero. Mark makarya karo perusahaan utama babagan cara kanggo ningkatake upaya pemasaran. Nalika aku dadi praktisi sing kompeten ing industri iki, aku ndeleng sawetara pemimpin kanggo sesanti - Mark minangka salah sawijining pimpinan sing dakgatekake. Nalika Mark minangka veteran pemasaran sing wis trampil, aku uga ngerti manawa dheweke melu utama karo pemasaran media sosial.

Aku duwe Mark ing Martech Zone Podcast wawancara, ketemu dheweke ing sawijining acara, lan kekancan saya tuwuh. Dheweke dadi kanca sing apik, ora nyoba kanggo nggawe sampeyan ngrungokake apa sing sampeyan butuhake. Kita kerja sama ing Dell Luminaries podcast ing pimpinan Pemasaran & Penciptaan Konten B2B Influencer Mark lan Dell, Konstanze Alex, ndeleng kesempatan kanggo nyorot bakat apik tenan sing diduweni Dell Technologies ing merek. Aku durung nate nindakake seri podcast kaya iki lan Mark meksa aku mbiyantu riset lan ngasilake pertunjukan sing luar biasa. Aku ora bisa males dheweke yen njupuk kesempatan kanggo aku!

Dadi, bayangake kagetku nalika nampa paket ing surat saka Solusi Pemasaran Schaefer. Ing kothak ana jendhela sing isine, a Pemberontak Marketing label.

Pemberontak Marketing

Aku mbukak kothak lan ing njero ana kit sing penasaran, apa sing katon, trinket utawa petunjuk sing ora ana gandhengane:

Kit Influencer Pemberontakan Pemasaran

Yen sampeyan ndeleng kanthi cetha, saben item ditandhani kanthi tangan kanthi nomer kaca:

  • Sabun Kerajinan Tangan - Kaca 9
  • Token Ngombe Gratis Westworld - Kaca 199
  • Saline Kulit Glossier - Kaca 232
  • Gajah sing diiseni - Kaca 232

Saiki, aku dadi kepengin banget lan wis mbukak indeks, glosarium, lan kaca sing diwenehi label. Lan nalika mbukak buku, aku nemokake cathetan sing ditandatangani pribadi saka Mark:

Salinan Tandha Pambrontakan Pemasaran

Uga, ana kertu kanthi cathetan pribadi lan stiker Marketing Rebel kanggo laptopku.

Kertu Pemberontakan Pemasaran lan Stiker

Ingenious… Tandha babar pisan wis di sedot!

Nanging sing ditindakake Mark nalika nindakake iki, minangka piwulang. Aku nuduhake bukune Mark karo sampeyan, nanging dheweke miwiti saran sing motivasi kanggo aku.

Napa Buku Iki Kritik?

Klien anyar takon babagan strategi sing bakal digunakake. Tim penjualan bakal ngenali prospek, entuk alamat email saka pihak katelu, lan kanthi otomatis nggawe serangkaian email pambuka. Dheweke ngandhani yen dheweke prihatin babagan tarif klik-tithik lan bisa dikirim kanthi umum. Aku kandha yen dheweke kudu ... lan dheweke kudu mandheg nggawe spam perusahaan kasebut. Dheweke ngganggu prospek, ora sayang.

Ing manifesto Mark, iki minangka Aturan # 1:

Mungkasi Apa sing Sengit Para Pelanggan.

Manifesto kanggo Pemasaran sing Dipusatake ing Manungsa

Saiki kita ngatasi sawetara pangowahan strategis ing perusahaan kasebut, kabeh dibangun kanthi landhesan kapercayan lan nggunakake apresiasi sing wis ditemtokake karo para pelanggan. Kita bakal mindhah perusahaan kasebut manungsa.

Aku mung melu-melu Pambrontakan Pemasaran, nanging nalika ngobrol karo dheweke, aku saiki ngerti sebabe dheweke seneng banget karo pentinge buku iki. Riset, wawasan, lan studi kasus kudu nggegirisi dhasar babagan saben pelajaran sing wis sampeyan coba sajrone sawetara dekade kepungkur.

Pemberontakan sing dibutuhake banget lan kiriman iki saya nambah gendera lan ngrewangi pangowahan kasebut.

Pemberontakan Pemasaran Apa sing Bakal Sampeyan Wulangake

  • Kepiye tren konsumen cataclysmic minangka asil sing bisa diprediksi saka revolusi sing diwiwiti 100 taun kepungkur.
  • Napa bisnis kudu dibangun ing kegiatan pemasaran sing digawe konsumen tinimbang pariwara tradisional.
  • Lima kasunyatan manungsa sing tetep dadi inti saka strategi pemasaran sing sukses.
  • Napa corong kesetiaan lan penjualan pelanggan wis seda lan apa sing kudu sampeyan lakoni saiki.
  • Cara ngewangi para pelanggan paling apik babagan pemasaran kanggo sampeyan.
  • Langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo menehi koreksi kursus kanggo bisnis kanthi ukuran apa wae.

Aku matur nuwun sanget ngundang Mark minangka kanca lan menehi saran supaya sampeyan langsung njupuk buku iki. Sampeyan bakal bisa menehi pengaruh langsung lan dramatis ing upaya pemasaran sampeyan.

Waca liyane babagan Pambrontakan Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.