Halo, aku Mac. Lan aku PC.

Aku PCAku Mac?

Halo, aku Mac.

Lan aku PC.

PC: Aku duwe RAM, Motherboard, Prosesor, Mouse, Keyboard, hard drive, lan Monitor.

Mac: Aku uga. Lan amarga kabeh digawe karo wong sing padha sing nggawe Sistem Operasi, mula luwih apik. Iku luwih sithik kanggo nangani kode.

PC: Aku weruh. Aku rada murah amarga sampeyan bisa nyampur lan milih ewonan opsi lan malah bisa nggawe aku dhewe. Aku bisa uga ora kerja kanthi apik karo sampeyan, nanging aku ndhukung jutaan piranti liyane. Sayange, yen ana wong sing nulis apa-apa, aku bakal nggawe aku bingung.

Mac: Nggawe akal, mulane kita ora ngidini wong liya nggawe barang. Muga-muga sampeyan bisa nggarap iki. Hei, paling ora, kita bisa ngomong karo siji liyane!

PC: Mesthi bisa! Sampeyan bisa ndeleng aku ing jaringan, aku bisa ndeleng sampeyan ing tambang. Kalorone ndhukung Wireless, Bluetooth, Firewire lan USB.

Mac: Kadhangkala, aku nganggo klambi sing luwih adhem tinimbang sampeyan.

PC: Ya, nanging yen masarakat gelem nggunakake luwih sithik, aku bisa katon apikan. Heck, aku malah bisa katon kaya sampeyan karo piranti lunak tema sing apik.

Mac: Wah. Lan amarga saiki duwe prosesor sing padha, mesthine aku bisa mbukak piranti lunak sampeyan Paralel.

PC: Sampeyan bisa? Kayane sithik sisi, ya?

Mac: Mesthi… nanging ora ana sing komplain amarga sampeyan salah sawijining monster 'bisnis' sing kabeh sengit sengit kita sengit.

PC: Benci, kanca! Kanthi mangkono, ngerti sapa sejatine sing peduli karo sampeyan (Apple) lunga kanthi bathi $ 472 yuta kanthi wates laba 48%. Pancen ironis yen aku katon ala amarga kerja bareng kabeh wong, sanajan sampeyan ora nuduhake apa-apa lan uga entuk bathi gedhe.

Mac: Shhhhh. Aja ngandhani sapa wae. Pungkasan, kita bakal metu nggawa telpon dadi penjual sing gedhe.

PC: Telpon? Wah… rak wis metu sawetara biyen?

Mac: Ya, nanging kita bakal nggawe luwih adhem.

PC: Pira adhem?

Mac: 50% -profit-margin-cooler.

PC: Wah. Kanthi jinis wates kasebut, sampeyan bakal ngira luwih murah regane. Apamaneh, seniman lan musisi ora entuk dhuwit akeh… apa?

Mac: Ora, nanging dheweke gelem nggunakake luwih akeh barang kreatif lan kreatif.

PC: Pancen keren.

Mac: Menyang bank, konco!

CATHETAN: Ditulis lan dikirim saka MacBookPro

20 Komentar

  1. 1

    Kiriman apik tenan Doug !! Sampeyan cukup ngringkes kabeh debat PC-Mac lan iPhone kanthi postingan cekak lan nyenengake. Wis apik!

  2. 3
    • 4

      Sampeyan bakal nemokake iku mung desas desus. Dheweke tetep melu iklan kasebut sawetara wektu. Iklan kasebut bisa digunakake kanthi hebat - aku ora yakin manawa dheweke bisa ngalahake Mac ing babagan kasebut.

  3. 5
    • 6

      Dadi bener, Gavin. Aku ora melu politik kanthi iki, nanging ngelingake aku babagan pamrentahan ... anggere Republik lan Demokrat kabeh wong padha sengit, ora ana sing ngerti yen dheweke nyiksa lan ngisi kanthong dhewe.

  4. 7

    Doug,

    Aku seneng banyolan iki! Mesthine, Apple minangka sing ngguyu. Ing sawetoro wektu, Dell duwe CEO sing dadi pejabat. Mungkin dheweke bakal ngrekrut maneh Dell Dude kanggo pariwara kanggo nglawan wong Mac!

  5. 8

    Aku seneng Mac minangka dolanan kanggo aku. Aku nyunting video ing PC lan bisa digunakake. Sanajan aku nyetel apel, iku bisa digunakake ing PC. Mlaku ing tuku sing paling apik lan duwe ewonan judhul piranti lunak kanggo PC lan mung sawetara kanggo MAC. Nuwun sewu, apa Mac ora ngunci yaiku BS sing wis dak deleng.

  6. 9

    Aku seneng entri iki 😆 Saiki wis bareng 😛 Nanging sejatine Mac uga menyang layar biru-mati, mung kedadeyan kurang saka Windows, nanging Windows XP dadi perusahaan sing apik karo aku. Sanajan aku mung pangguna Mac anyar, nanging aku mikir yen duwe kesempatan milih komputer sabanjure, iki bakal menehi hasil banget…

  7. 10

    Aku ngira sing apik babagan iklan Mac yaiku gampang diolok-oloki. Aku yakin Apple ngerti manawa iklan anyar dudu sing paling gedhe, nanging parodi kasebut - apik utawa ora apik - mung bakal nggawa luwih akeh perhatian ing kamp Apple.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.