HeatSync: Intelijen Kompetitif lan Analytics

logo heatsync blackbg med54K

HeatSync nyedhiyakake sarana kanggo nglumpukake beda Analytics data saka sawetara sumber integral, ngatur data, nyimpen, lan saiki kanthi cara sing nyedhiyakake pemahaman sing luwih apik babagan tren lan kinerja situs web. HeatSync narik data saka Alexa, SimilarWeb, Saingan, Google Analytics, Facebook, Twitter, Klout, MOZ, CrunchBase lan WOT kanggo ngrampungake profil, timeline lan mesin perbandingan kanggo situs sampeyan.

  • Profil Situs Web - Profil Situs Web HeatSync nyedhiyakake tampilan rinci sing jero babagan kabeh aspek situs web, mulai saka metrik lalu lintas, statistik sosial, reputasi situs web, lan uga performa situs web lan kinerja.
  • Metrik Rinci - Sejarah Analytics nyedhiyakake informasi penting kanggo ngerti situs web sing wis ana lan tujuane.
  • Bandingake Mesin - Mesin Bandingake ngidini sampeyan mbandhingake metrik kanthi cepet lan gampang, saka situs web lan sumber apa wae.
  • timeline - Timeline minangka koleksi kabeh acara analitik kanggo situs web sing sampeyan lakoni ing HeatSync.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.